Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο αίμα στον «άσο»

Νέο αίμα στον «άσο»
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 - 11:00

Αμφότεροι έδειξαν, στο φιλικό με αντίπαλο το Αμβούργο, τα… δόντια τους. Τζολάκης και Σιαμπάνης έχουν μπροστά τους σπουδαίο μέλλον. Μεγάλη προοπτική. Για το ταλέντο τους, ούτε λόγος. Δεν χρειάζεται. Οι επεμβάσεις τους, κόντρα στη γερμανική ομάδα, μιλούν με τα πιο δυνατά λόγια, για αυτό.

Δεν είναι μόνο το πέναλτι, το οποίο έπιασε ο Κωνσταντής Τζολάκης. Δεν είναι μόνο η εκπληκτική επέμβαση του Σιαμπάνη, ο οποίος απογειώθηκε στο «Γ» του για να σώσει το γκολ! Είναι η ωριμότητα, με την οποία ΑΥΤΑ τα παιδιά αντιμετωπίζουν την υπόθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Δεν είναι μικρό πράγμα, να φοράς τη φανέλα. Κάθε άλλο. Δεν είναι λίγο να υπερασπίζεσαι το σήμα…

Το κάνουν, όμως, με αίσθημα ευθύνης και τρομερή ταπεινότητα. Και δουλεύουν. Κάθε μέρα, δουλεύουν πολύ. Μαθαίνουν από έναν τρομερό τερματοφύλακα, τον οποίο έχουν δίπλα τους, αλλά και από έναν γυμναστή τερματοφυλάκων, ο οποίος ξέρει τι πρέπει να τους μεταδώσει και τον τρόπο!

Ο Παναγιώτης Αγριογιάννης κρατά χαμηλά την μπάλα, γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας του. Και ο ίδιος, όμως, γνωρίζει καλά, ότι αν το ταλέντο των δύο νεαρών «άσων» δουλευτεί, όπως πρέπει, τα αποτελέσματα θα είναι συγκλονιστικά!

Διαβάστε επίσης

Πονοκέφαλος, αλλά με… χαμόγελα

Πονοκέφαλος, αλλά με… χαμόγελα

Η Διοίκηση του Ολυμπιακού έχει φροντίσει τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς να είναι γεμάτα. Εκείνος θα βάλει τα πράγματα στη σειρά τους.