Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεπό μετά την επιστροφή και δουλειά από Παρασκευή

Ρεπό μετά την επιστροφή και δουλειά από Παρασκευή
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 - 20:53

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο εξωτερικό ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (10/7) μετά το τέλος του φιλικού κόντρα στο Αμβούργο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν τις προπονήσεις και την προετοιμασία τους με την επιστροφή τους στην Ελλάδα προκειμένου ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του να είναι απόλυτα έτοιμοι για τις δύο αναμετρήσεις κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών, είχε μεριμνήσει έτσι ώστε με την επιστροφή της ομάδας να υπάρξει ρεπό, έτσι ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να ξεκουραστούν και να πάρουν κάποιες ανάσες αλλά και για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει του φιλικού κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά και των αγώνων με τους Τσέχους.

Διαβάστε επίσης

Η ικανοποίηση για το μέλλον του Θρύλου!

Η ικανοποίηση για το μέλλον του Θρύλου!

Οι μικροί που βρέθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού ξεχώρισαν, δικαιώνοντας τον Πέδρο Μαρτίνς που τους πήρε μαζί του με την πρώτη ομάδα, δείχνοντας παράλληλα και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του συλλόγου.

«Για σένα ζω… Στις 16 Ιουλίου σπίτι μας» (vid)

«Για σένα ζω… Στις 16 Ιουλίου σπίτι μας» (vid)

Ανυπομονησία στις τάξεις του Ολυμπιακού για την επιστροφή στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 16 Ιουλίου στο σπουδαίο φιλικό κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ, κάτι το οποίο έδειξε με ανάρτησή του και ο Κώστας Καραπαπάς.