Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το λαμπρό μέλλον του Ολυμπιακού!

Το λαμπρό μέλλον του Ολυμπιακού!
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 - 19:26

Ο Ολυμπιακός σας έχουμε τονίσει αρκετές φορές ότι δεν αρκείται στο να δημιουργήσει μόνο ένα σπουδαίο ρόστερ, ικανό να τον οδηγήσει στην κορυφή και στους τίτλους, εκεί δηλαδή που αξίζει να βρίσκεται… Αλλά, φροντίζει εκτός από το παρόν να έχει και λαμπρό μέλλον!

Κάτι το οποίο φάνηκε και από τη φετινή προετοιμασία των Πειραιωτών. Εκεί, όπου, αρκετοί παίκτες από την Ακαδημία της ομάδας ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους, με κορυφαία παραδείγματα αυτά του Κωνσταντίνου Τζολάκη, αλλά και Βασίλη Σουρλή.

Οι δυο τους δεν έχουν κλείσει ακόμη τα 17 τους χρόνια, όμως, κατάφεραν να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος στάζει… μέλι κάθε φορά που αναφέρεται σε αυτούς.

Την ίδια ώρα, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε στην προετοιμασία των Πειραιωτών ήταν ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο μόλις 21χρονος εξτρέμ τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του, δείχνοντας ότι είναι ένας παίκτης με τεράστιο ταλέντο, ικανός να κάνει τη διαφορά στο τοπ επίπεδο τα επόμενα χρόνια μέσα από τη σκληρή δουλειά.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, αποδεικνύει συνεχώς ότι επενδύει στο μέλλον, έχοντας παίκτες που έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν στο προσεχές διάστημα.

Με τους «ερυθρόλευκους» να φροντίζουν συνεχώς να φέρνουν στην ομάδα «λαυράκια», ακολουθώντας πιστά τα πρότυπα των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης.

Φυσικά, δεν υπάρχουν μόνοι οι συγκεκριμένοι τρεις παίκτες στον Θρύλο που έχουν λαμπρό μέλλον, ωστόσο, ήταν αυτοί που έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε επίσης

Κατάρ… καλεί Βερμάελεν

Κατάρ… καλεί Βερμάελεν

Ο Βέλγος αμυντικός παρά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της Άντερλεχτ φαίνεται πολύ πιθανό να καταλήξει σε ομάδα του Κατάρ...