Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει ό,τι χρειάζεται...

Έχει ό,τι χρειάζεται...
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 - 00:21

Στην τελική ευθεία για την έναρξη της νέας σεζόν και τα παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι», έχουν ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, δείχνοντας στα φιλικά που έδωσαν πολύ θετικά στοιχεία, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο πολύ μεγάλες προσδοκίες για τη νέα σεζόν, οι οποίες βέβαια υπάρχουν κάθε χρόνο για τον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο.

Ο Θρύλος έδειξε ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο, παρουσιάζοντας διαρκώς και καλύτερο πρόσωπο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να «χτίζει» και τη φετινή σεζόν μία ομάδα για μεγάλα πράγματα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να του κάνει πράξη όλα του τα «θέλω», φέρνοντας στο Λιμάνι όποιον παίκτη ήθελε. Με τον προπονητή των Πειραιωτών να δείχνει, αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς, ότι φτιάχνει μία ομάδα που θα παίξει και πάλι το κορυφαίο ποδόσφαιρο στην χώρα, επιστρέφοντας παράλληλα στην κορυφή και στους τίτλους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στα χέρια του ένα πολύ γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, με ποδοσφαιριστές με ταλέντο, εμπειρία, αλλά και νιάτα. Τον τέλειο συνδυασμό, με άλλα λόγια για την επιστροφή του Θρύλου στην κορυφή, εκεί δηλαδή που αξίζει να βρίσκεται.

Ένα ρόστερ που μπορεί να καλύψει ακόμη και το τεράστιο κενό του Κώστα Φορτούνη, του κορυφαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή, τουλάχιστον, για τα ματς με την Βικτόρια Πλζεν.

Ο Θρύλος είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα τη νέα σεζόν, με τον κόσμο της ομάδας να το καταλαβαίνει αυτό και να εξαφανίζει τα διαθέσιμα εισιτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης», έτοιμος και αυτός να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της.

Διαβάστε επίσης

Δεν «τρομάζει» η Πλζεν, αλλά θέλει προσοχή...

Δεν «τρομάζει» η Πλζεν, αλλά θέλει προσοχή...

Οι Τσέχοι στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα κόντρα στην Σίγκμα Όλομουτς πήραν τη νίκη με 3-1, δείχνοντας ότι έχουν αρκετή ποιότητα από τη μέση και μπροστά, αλλά και πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν.

Κανονικά Ποντένσε και Ομάρ...

Κανονικά Ποντένσε και Ομάρ...

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα του Σαββάτου (13/07) με τους «ερυθρόλευκους», δείχνοντας ότι έχουν ξεπεράσει πλήρως τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπισαν τις προηγούμενες ημέρες.

«Ανυπομονούμε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό» (vid)

«Ανυπομονούμε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο πρόεδρος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Νίκολας Ράνταλ, μίλησε στην κάμερα του One Channel για το σπουδαίο φιλικό της αγγλικής ομάδας κόντρα στους Πειραιώτες. Τι δήλωσε ο προπονητής της Νότιγχαμ, Σαμπρί Λαμουσί...