Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπουχαλάκης η βασική σκέψη…

Μπουχαλάκης η βασική σκέψη…
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 - 00:07
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Πολλούς μπορεί να τους μπέρδεψε η αλλαγή του Πέδρο Μαρτίνς στο ημίχρονο του αγώνα με την Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά φαίνεται πως ο Πορτογάλος προπονητής έχει αποφασίσει ενόψει του αγώνα με την Πλζεν στην Τσεχία.

Για την ακρίβεια, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δείχνει πως θα είναι αυτός που θα παίξει στο πλευρό του Γκιγιέρμε. Ο Κρητικός αμυντικός χαφ του Ολυμπιακού, έχει πάει περίφημα στη φετινή προετοιμασία και έχει κερδίσει τον 49χρονο προπονητή.

Έτσι, αναμένεται να τον εμπιστευθεί και στην Τσεχία, απέναντι στην Πλζεν. Ο Μπουχαλάκης έχει και την εμπειρία τέτοιων αγώνων, διπλών συναντήσεων και με στόχο την πρόκριση. Πέρσι, πάλι… τράβηξε το κουπί απέναντι σε Λουκέρνη και Μπέρνλι, με τη διαφορά ότι τότε στο πλευρό του ήταν ο Καμαρά και όχι ο Γκιγιέρμε, που πήρε αργότερα φανέλα βασικού.

Ο Καμαρά ναι μεν είναι μια λύση για τον Μαρτίνς, αλλά αυτή τη στιγμή κρίνει πως πιο έτοιμος είναι ο Μπουχαλάκης που άλλωστε δούλεψε μαζί του από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας

Διαβάστε επίσης

Ο Γκερέρο είναι εδώ!

Ο Γκερέρο είναι εδώ!

Ο Ισπανός επιθετικός του Ολυμπιακού σταμάτησε στα 6 γκολ στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» δείχνοντας τις διαθέσεις του για τη νέα σεζόν.