Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γκερέρο είναι εδώ!

Ο Γκερέρο είναι εδώ!
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 - 23:47

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στην επιστροφή του στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο να είναι εκ των πρωταγωνιστών του Θρύλου με τα 2 γκολ που σημείωσε.

Ο Ισπανός φορ έφτασε έτσι τα 6 γκολ στην προετοιμασία των Πειραιωτών, όντας ο πρώτος σκόρερ από πλευράς «ερυθρόλευκων».

Ο Γκερέρο συνεχίζει να φωνάζει ότι είναι ΕΔΩ, παρά τα όσα ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα, δείχνοντας με τις εμφανίσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει τη θέση του στο βασικό σχήμα του Θρύλου τη νέα σεζόν.

Ο Ισπανός επιθετικός είναι ένας παίκτης ομάδας, ένας «πολεμιστής», όπως σημαίνει και το όνομά του, και αυτό το αποδεικνύει συνεχώς με την απόδοσή του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γκερέρο στέλνει μήνυμα στον Ελ Αραμπί, ο οποίος έχει αποδείξει στην καριέρα του ότι είναι «Killer» ότι θα πρέπει να ιδρώσει για να πάρει φανέλα βασικού, αν και ο Πέδρο Μαρτίνς δουλεύει πολύ το 4-4-2, σε ένα σύστημα όπου θα ξεκινούν και οι 2 στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση ο Ισπανός φορ δείχνει με τις εμφανίσεις του ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα, βοηθώντας την τη νέα αγωνιστική περίοδο να πετύχει τους στόχους της, με την εικόνα του στην προετοιμασία της ομάδας να δημιουργεί την αισιοδοξία ότι θα παρουσιαστεί τη νέα σεζόν ακόμη καλύτερος, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στον Πέδρο Μαρτίν.

Διαβάστε επίσης