Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιτυχημένη η επέμβαση στο γόνατο του Φορτούνη

Επιτυχημένη η επέμβαση στο γόνατο του Φορτούνη
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 - 12:25

Ο γιατρός του Ολυμπιακού, κ. Χρήστος Θέος, πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου με επιτυχία, την επέμβαση στο γόνατο του Κώστα Φορτούνη. Η επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό του αρχηγού του Θρύλου πήγε όπως αναμενόταν και πλέον ο Έλληνας μέσος μπαίνει σε διαδικασία αποκατάστασης και επανόδου στην ενεργό δράση.

Αν και είναι νωρίς ακόμη και σε τέτοιου είδους καταστάσεις χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ως προς την αποθεραπεία και την επιστροφή στο χορτάρι, το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, με επικεφαλής τον Χρήστο Θέο, έχει αποδείξει ότι δεν παίρνει βιαστικές αποφάσεις, αλλά σωστές, όταν πρόκειται για την επάνοδο παικτών στη δράση, μετά από τραυματισμό.

Ο ίδιος ανυπομονεί, αισθάνεται ήδη πιο δυνατός και κυρίως ψυχολογικά. Με ηρεμία και ψυχραιμία, δεν βλέπει την ώρα να αρχίσει τη δουλειά, ώστε να έρθει η στιγμή, κατά την οποία θα ακουμπήσει ξανά μπάλα!

Άπαντες στον Θρύλο βρίσκονται κοντά στον αρχηγό και τον στηρίζουν, προκειμένου να επιστρέψει πιο δυνατός στη δράση και να συνεχίσει να οδηγεί την ομάδα, σε ακόμη περισσότερες επιτυχίες!

Διαβάστε επίσης