Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση

Θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση
Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 - 00:58

Κάτι λιγότερο από τρεις ημέρες έχουν απομείνει ώστε ο Ολυμπιακός να δώσει το πρώτο του επίσημο ματς για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει την Τρίτη (23/7, 20:00) τη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία, στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο μυαλό τους μόνο τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για την ευρωπαϊκή συνέχεια της ομάδας του Πειραιά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, έχοντας παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της Πλζεν, τόσο για το πρωτάθλημα όσο και στα φιλικά προετοιμασίας, έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του, αλλά και για το ποια είναι τα δυνατά σημεία των Τσέχων.

Άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, από το τέλος της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και μετά, έλεγαν παντού ότι γνωρίζουν ακριβώς το τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να είναι αυτοί που θα πάρουν αρχικά το θετικό αποτέλεσμα και στη συνέχεια την πρόκριση στον επόμενο γύρο των προκριματικών.

Παράλληλα, όλοι τους τόνισαν ότι θα τα δώσουν όλα προκειμένου να περάσουν και έτσι να κάνουν ένα ακόμα βήμα ώστε να βρεθούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Του Champions League.

Διαβάστε επίσης