Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τίποτα δεν αφήνεται στην… τύχη του

Τίποτα δεν αφήνεται στην… τύχη του
Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 - 09:10

Ο τραυματισμός ενός ποδοσφαιριστή δεν είναι απλή υπόθεση. Ειδικότερα, δε, όταν κάνουμε λόγο για έναν σοβαρό τραυματισμό, όπως εκείνος τον οποίο υπέστη ο Κώστας Φορτούνης. Στον Ολυμπιακό έχουν φροντίσει να έχουν γύρω από τους ποδοσφαιριστές ένα ικανότατο ιατρικό επιτελείο, να συνεργάζονται με ένα κορυφαίο θεραπευτήριο, όπως το Metropolitan και δίνουν, εν γένει, ιδιαίτερη βαρύτητα στην αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών της ομάδας, από πάσης φύσεως τραυματισμούς.

Είναι αλήθεια ότι οι τραυματισμοί είναι συχνό φαινόμενο στο ποδόσφαιρο και για τον λόγο αυτό, όλα τα μεγάλα κλαμπ του κόσμου, μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός, δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην αποθεραπεία των παικτών τους, ώστε όχι μόνο να ξεπερνούν τον τραυματισμό και να τον αφήνουν πίσω τους, αλλά και επανέρχονται στη δράση έτοιμοι και σε καλύτερη κατάσταση, από εκείνη στην οποία βρίσκονταν, όταν χτύπησαν. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, σε αυτό το επίπεδο, στον οποίο βρίσκεται -πλέον- ο Θρύλος.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι τυχερός, διότι έχει δίπλα του ένα ιατρικό επιτελείο, με επικεφαλής έναν γιατρό, τον κ. Χρήστο Θέο, τον οποίο εμπιστεύεται και γνωρίζει καλά. Γνωρίζει τις ικανότητές του επιτελείου, τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν, γνωρίζει την τεχνογνωσία την οποία έχουν, αλλά και τα μηχανήματα, τα οποία έχουν στη διάθεσή τους -και βρίσκονται στο Ρέντη. Είναι σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους, τους οποίους νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευθείς. Όλα αυτά λειτουργούν υπέρ του Κώστα, ο οποίος βάζει άμεσα πλώρη για να επιστρέψει στη δράση, έτοιμος και πιο δυνατός.

Διαβάστε επίσης

Για τη ρεβάνς ο Μεριά

Για τη ρεβάνς ο Μεριά

Κριτήριο η σημερινή ημέρα για την παρουσία ή μη του Τυνήσιου στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά όχι για το ματς στο Πλζεν, την προσεχή Τρίτη.

Θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση

Θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν ώστε να είναι αυτοί που θα περάσουν στον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League.