Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού ο Μεριά!

Στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού ο Μεριά!
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 - 18:24

Στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Γιασίν Μεριά. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν τη μία από τις δύο αλλαγές που είχαν δικαίωμα για τα ματς με την Βικτόρια Πλζεν, με τον Τυνήσιο αμυντικό των Πειραιωτών να παίρνει έτσι τη θέση του Μάριου Σιαμπάνη.

Ο αμυντικός του Θρύλου θα «τρέξει» πλέον για να είναι πανέτοιμος για τη ρεβάνς των «ερυθρόλευκων» στις 30 Ιουλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στους Τσέχους.

Μετά και από αυτή την αλλαγή η ευρωπαϊκή λίστα του Θρύλου έχει ως εξής: Ανδρούτσος, Μπα, Μεριά, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Γκιλιέρμε, Ντουρμισάι, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκερέρο, Κούτρης, Σα, Γιώργος Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης και Βαλμπουενά.

Στη Β’ λίστα των Πειραιωτών βρίσκονται οι: Φέκκας, Καραργύρης, Νικολής, Πέιος, Μαρτίνης, Σουρλής, Βοΐλης και Ξενιτίδης.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Μεριά συμμετείχε και μάλιστα διέπρεψε με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Κόπα Άφρικα που έγινε στο Κόπα Άφρικα και πλέον έπειτα από συνομιλία που είχε με τον Πέδρο Μαρτίνς αποφασίστηκε να δηλωθεί στη λίστα της ομάδας στην UEFA και να είναι διαθέσιμος για τον επαναληπτικό αγώνα των Πειραιωτών στο Ναό κόντρα στην Πλζεν.

Διαβάστε επίσης

«Είμαστε έτοιμοι, να αποδείξουμε την ποιότητά μας για ένα καλό αποτέλεσμα»

«Είμαστε έτοιμοι, να αποδείξουμε την ποιότητά μας για ένα καλό αποτέλεσμα»

Ο Γκιλιέρμε Τόρες τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι απόλυτα προετοιμασμένος και έτοιμος για την πρώτη «μάχη» απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν, επισημαίνοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα παίξουν και για τον Φορτούνη.