Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λιοντάρι στο κλουβί…

Λιοντάρι στο κλουβί…
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 - 10:02

Μία μεγάλη διαφορά του φετινού «Ολυμπιακού των προκριματικών», είναι η απουσία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο Έλληνας άσος του Θρύλου είχε παίξει καταλυτικό ρόλο, πέρυσι, στο να κάνει η ομάδα το πρώτο βήμα προς τους ομίλους του Europa League, αποκλείοντας τη Λουκέρνη και πηγαίνοντας, στη συνέχεια, προς την Μπέρνλι.

Ο Λάζαρος δεν μπορεί να δώσει το παρών στη μεγάλη μάχη, απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν και νιώθει… λιοντάρι στο κλουβί. Όσο ο καιρός περνάει, τόσο αυξάνεται και η επιθυμία του, αλλά και η… ορμή του, να επιστρέψει στο γήπεδο και να βάλει, ξανά, την αγαπημένη του ερυθρόλευκη φανέλα.

Σε δύο αναμετρήσεις, πέρυσι, κόντρα στη Λουκέρνη (9 και 16 Αυγούστου), είχε πάρει τον Θρύλο από το χέρι και με δύο γκολ σε κάθε αγώνα, εντός και εκτός έδρας, τον είχε οδηγήσει στα play offs του Europa League… Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λάζαρος, για τον Ολυμπιακό και η απουσία του αισθητή, όσο ποιοτικό και πλήρες και αν είναι το ρόστερ!

Ο Θρύλος δίνει απόψε την πρώτη του μεγάλη, επίσημη, «μάχη», για την πρόκριση και ο Λάζαρος θα είναι, φυσικά, νοητά κοντά στην ομάδα. Για να της μεταδώσει το πάθος που τον διακρίνει…

Διαβάστε επίσης

Matchday με… Βαλμπουενά!

Matchday με… Βαλμπουενά!

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για την αποψινή «μάχη» με την Πλζεν. Έτοιμος και ο Γάλλος μάγος!