Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πλζεν ξανά από Παρασκευή!

Πλζεν ξανά από Παρασκευή!
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 - 19:26

Κατά μια ημέρα άργησε η επιστροφή του Ολυμπιακού στην Ελλάδα. Και αυτό γιατί η αποστολή των «ερυθρόλευκων» είχε πρόβλημα με το αεροπλάνο που θα επέβαινε από την Πράγα με προορισμό την Αθήνα. Έτσι οι Πειραιώτες μετά την χθεσινή τους επιστροφή πήγαν στο Ρέντη.

Ωστόσο σήμερα, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες του προκειμένου να ξεκουραστούν και έτσι να μην χάσουν το ρεπό της Τετάρτης που υπήρχε στο πρόγραμμα.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν την ερχόμενη Τρίτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα ξεκινήσει από την Παρασκευή (26/7). Μάλιστα, αναμένεται ο Γιασίν Μερία να συμμετάσχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Τυνήσιος στόπερ είχε ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα στο Ρέντη. Παράλληλα, μετά το πρόβλημα που υπήρξε με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο είναι μια σημαντική προσθήκη αυτή του Μερία.

Σε κάθε περίπτωση ο Πέδρο Μαρτίνς θα αρχίσει από την Παρασκευή να καταστρώνει τα πλάνα του για το μεγάλο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης

«Πάμε Θρύλε» (pics)

«Πάμε Θρύλε» (pics)

Δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Γάλλος γκολκίπερ, Μπομπί Αλέν...

Ασυμφωνία… χαρακτήρων;

Ασυμφωνία… χαρακτήρων;

«Για να είναι εφικτός ο στόχος της πρόκρισης στο Champions League, θα χρειαζόμουν την ενίσχυση και την σταθερότητα της ομάδας. Δεν μπορούσε να γίνει αυτό», είπε μεταξύ άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου.