Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019 - 09:14
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Το πρώτο βήμα έγινε. Ο Ολυμπιακός άνοιξε τα φτερά του, απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Στην ομάδα του Πειραιά, όμως, αυτό δεν είναι παρά μία ακόμη επιτυχία και τίποτα περισσότερο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, οι ποδοσφαιριστές, η Διοίκηση, άπαντες γνωρίζουν ότι τα δύσκολα τώρα αρχίζουν. Η Μπασακσεχίρ είναι μία καλή ομάδα, όπως σας ανέλυσε χθες ο Διονύσης Βερβελές. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν μπορεί να τρομάξει τον Ολυμπιακό. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Θρύλος έχει εξασφαλισμένη την πρόκριση στα play offs. Κάθε άλλο. Η Βικτόρια Πλζεν υποτάχθηκε στη δυναμική του Ολυμπιακού και στο Καραϊσκάκη, αλλά τα δύσκολα τώρα αρχίζουν.

Δίψα υπάρχει. Σχέδιο, πλάνο, μέθοδος, υπάρχουν. Όρεξη για δουλειά, μπόλικη. Ο Ολυμπιακός βάζει μπροστά από σήμερα κιόλας, για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπασακσεχίρι. Το πρώτο ματς στην Τουρκία, θα είναι καθοριστικό. Θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τι θα γίνει συνολικά στη σειρά. Ο Πέδρο Μαρτίνς το γνωρίζει καλά και το έλεγε ήδη, λίγη ώρα μετά την πρόκριση επί της Πλζεν. Με προσοχή και σύνεση, μελέτη και δουλειά, ο Ολυμπιακός μπορεί να βρεθεί στα play offs και να διεκδικήσει να πάει εκεί όπου αξίζει να είναι: στους ομίλους του Champions League.

Διαβάστε επίσης