Ντουντούκα
Γυρίσαμε σπίτι μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βγαίνουν και κάνουν.... φτερά!

Βγαίνουν και κάνουν.... φτερά!
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019 - 17:59

Σε ρυθμούς Μπασακσεχίρ κινούνται πλέον όλοι στον Ολυμπιακό. Τόσο οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, όσο και ο κόσμος της ομάδας έχουν στρέψει την προσοχή τους στις δύο σημαντικές αναμετρήσεις για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Μάλιστα, με ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ από την Παρασκευή (2/8) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» μέσω ίντερνετ, ενώ στα εκδοτήρια του Φαληρικού σταδίου θα βρίσκονται από την Δευτέρα (5/8).

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 3ης Προκριματικής Φάσης του UEFA Champions League απέναντι στην ISTANBUL BASAKSEHIR που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Τρίτη 13/8 και ώρα 21:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από Δευτέρα 05/8 έως Παρασκευή 09/8 (10:00 – 18:00), Σάββατο 10/8 (10:00 – 15:00), Δευτέρα 12/8 (10:00 – 18:00) και Τρίτη 13/8 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Παρασκευή 2/8 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.
Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:
α) τη λειτουργία [email protected] (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)
β) από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας
γ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€, 25€, 35€, 40€, 50€, 150€ (VIP) & 200€ (VVIP)

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr)

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Αβραάμ!

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Αβραάμ!

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της σημερινής (1/8) προπόνησης και έτσι, είναι ξανά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς...