Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Που να μπει στην εξίσωση και ο Ελ Αραμπί…

Που να μπει στην εξίσωση και ο Ελ Αραμπί…
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019 - 16:54
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ο Ολυμπιακός απέκτησε, για την επιθετική γραμμή της ομάδας, τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.Ο Μαροκινός χρησιμοποιήθηκε λίγο στη νίκη-πρόκριση, με τεσσάρα, επί της Βικτόρια Πλζεν, καθώς ο Γκερέρο έχει το προβάδισμά του, λόγω χημείας με την ομάδα από πέρυσι, αλλά και προετοιμασίας, στην οποία δούλεψε από την αρχή μέχρι το τέλος, με τους συμπαίκτες του.

Στα προσεχή παιχνίδια, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ρίξει στη μάχη πολύ περισσότερο τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, για τον οποίο έχει την καλύτερη άποψη. Εξ ου και η απόκτησή του, από τη Διοίκηση του Συλλόγου. Ο Μαροκινός ανεβάζει διαρκώς ρυθμό, δείχνει ολοένα και πιο έτοιμος και σε καλή κατάσταση, για να πάρει θέση στην ενδεκάδα. Κόντρα στους Τούρκους θα τον δούμε πολύ περισσότερο.

Ο Γκερέρο έχει τραβήξει μέχρι τώρα το κουπί, ενώ το γκολ του με τη Βικτόρια Πλζεν έδειξε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Με την είσοδο του Ελ Αραμπί και τους Ντουρμισάι και Σολδάνο από πίσω (αν παραμείνει στην ομάδα ο Αργεντινός, πράγμα δύσκολο), ο Θρύλος χτίζει μία υπερπλήρη και… τρομακτική γραμμή κρούσης!

Διαβάστε επίσης

Βγαίνουν και κάνουν.... φτερά!

Βγαίνουν και κάνουν.... φτερά!

Από την Παρασκευή (2/8) μέσω ίντερνετ και από την Δευτέρα (5/8) στα εκδοτήρια θα πραγματοποιηθεί η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στη Μπασακσεχίρ.

Πέδρο Μαρτίνς: El Profesor!

Πέδρο Μαρτίνς: El Profesor!

Ο Πορτογάλος κέρδισε το προσωνύμιο, μετά το… La Casa del Trofeo πέρυσι με τη Μίλαν και κάνει ό,τι μπορεί για να το δικαιολογεί.