Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεκάρι του… 10/10

Δεκάρι του… 10/10
Κυριακή, 4 Αυγούστου 2019 - 09:45

Με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί μία θέση στα play offs του Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Πέδρο Μαρτίνς και η Διοίκηση συνεχίζουν να αναζητούν τον παίκτη εκείνο, ο οποίος θα είναι έτοιμος να μπει άμεσα στην ομάδα και να καλύψει το κενό, το οποίο έχει αφήσει η απουσία του Κώστα Φορτούνη. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έβαλε στην άκρη περιπτώσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να προχωρήσουν άμεσα, καθώς Νο1 στόχος του είναι ο παίκτης, ο οποίος θα αναλάβει τον δύσκολο και απαιτητικό ρόλο του «αντι-Φορτούνη», να μπορέσει να τεθεί άμεσα στη διάθεσή του. Ειδικά σε περίπτωση κατά την οποία η ομάδα του βρεθεί παρούσα στα play offs του Αυγούστου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει η συγκεκριμένη μεταγραφή να γίνει κάτω από μεγάλη προσοχή και μελέτη και να μην αποκτηθεί ένας παίκτης, απλώς για να υπάρχει και να παίζει «δεκάρι»… στη χάση και στη φέξη. Ο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να κρατήσει μόνιμα σε αυτή την θέση τον Βαλμπουενά, για τον οποίο θεωρεί ότι θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο, εάν αγωνίζεται στην κανονική του θέση, στην ενδεκάδα. Θέλει, λοιπόν, έναν παίκτη σε καλό επίπεδο, όχι μόνο ποιοτικά, αλλά -κυρίως- από άποψη ρυθμού. Αυτό που επιθυμεί ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι το νέο του «δεκάρι» να μην προέρχεται από σχετική απραξία, όπως λόγου χάρη ο Μπενζιά. Εξ ου και η καθυστέρηση στο να προχωρήσει αυτή η περίπτωση, η οποία, όπως όλα δείχνουν, φθίνει. Ο παίκτης είναι πολύ ποιοτικός, αυτό είναι δεδομένο, αλλά η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, προβληματίζει τον Μαρτίνς.

Όπως και να ‘χει η μεταγραφή αυτή δεν θα γίνει… πρόχειρα. Ο Ολυμπιακός έχει ένα ήδη δυνατό ρόστερ, με παίκτες ικανούς και ποιοτικούς, για να περάσει την Μπασακσεχίρ. Αυτό και θα προσπαθήσει να κάνει, με τη συνέχεια να δυσκολεύει βέβαια και να απαιτεί, από εκεί και πέρα, ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση.

Διαβάστε επίσης