Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό το στιγμιαίο ολίσθημα…

Αυτό το στιγμιαίο ολίσθημα…
Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019 - 10:29
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Από όλα τα πράγματα στη ζωή, μπορεί να βγει κάτι καλό. Ακόμη και από εκεί που δεν το περιμένεις. Ένα στιγμιαίο λάθος, ένα στιγμιαίο ολίσθημα, μία στιγμή ολιγωρίας, παραλίγο να σταθεί ικανή να χαλάσει όλη την ωραία βραδιά του Ολυμπιακού. Το χέρι-πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Μπρούνο, στα… χασομέρια του ματς, παραλίγο να κόστιζε στην ομάδα του Πειραιά όλη την προσπάθεια του υπόλοιπου παιχνιδιού.

Ακόμη και από αυτό, όμως, μπορεί να βγει κάτι καλό. Το λάθος του Μπρούνο, το οποίο έφερε τόσο… καρδιοχτύπι, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, μπορεί, σε βάθος χρόνου, να αποδειχθεί… ευχάριστα μοιραίο! Η αφύπνιση, την οποία προσέφερε και μπορεί ακόμη να προσφέρει, ενόψει της ρεβάνς, ίσως είναι καταλυτική, για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να διατηρήσει τη συγκέντρωσή του στο 100%, στη ρεβάνς!

Σίγουρα, για τον ίδιο τον Μπρούνο δεν ήταν ευχάριστο. Και ακόμη δεν είναι. Ωστόσο, η στιγμιαία ολιγωρία του Βραζιλιάνου, μπορεί -και πρέπει- να λειτουργήσει καταλυτικά, για την υπόλοιπη ομάδα και τον Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη, το βράδυ της Τρίτης, να είναι άπαντες στην… τσίτα, μέχρις ότου ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα, το οποίο θα σημάνει πρόκριση!

Διαβάστε επίσης