Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ύμνοι για Σα στην Πορτογαλία!

Ύμνοι για Σα στην Πορτογαλία!
Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019 - 18:04

Ο Ζοσέ Σα ήταν ο «ήρωας» του Ολυμπιακού στο ματς με την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία κρατώντας το 1-0 υπέρ του Θρύλου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, μετά την εξαιρετική του απόκρουση στην εκτέλεση πέναλτι του Βίτσκα.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας των Πειραιωτών έδειξε για μία ακόμη φορά την τεράστια κλάση του και τον λόγο που όλοι στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» ήθελαν να τον κρατήσουν στο Λιμάνι. Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει πράξη τη συγκεκριμένη επιθυμία των Πειραιωτών, αγοράζοντας με κανονική μεταγραφή τον Σα από την Πόρτο.

Η εξαιρετική αυτή εμφάνιση του Σα δεν πέρασε απαρατήρητη από τα Μέσα και της Πορτογαλίας, τα οποία αποθέωσαν για μία ακόμη φορά τον πορτιέρο του Θρύλου.

Πιο συγκεκριμένα, η «Publico» ανέφερε: “Ο Ζοσέ Σα «στέλνει» τον Ολυμπιακό στο «Ντραγκάο»”, αναφερόμενη φυσικά στο γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν αν περάσουν την Μπασακσεχίρ στα πλέι οφ του Champions League πιθανότατα την Πόρτο μετά τη νίκη της με 1-0 στην έδρα της Κράσνονταρ στο πρώτο μεταξύ τους μας. Την ίδια ώρα η «Record» έγραψε: «Ο Ζοσέ Σα έγινε ο ήρωας της νίκης του Ολυμπιακού».

Ο Πορτογάλος πορτιέρο του Θρύλου, όπως γίνεται αντιληπτό, έχει κερδίσει την αναγνώριση μέσα από τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό, δείχνοντας την πολύ μεγάλη του αξία, αποτελώντας τη σίγουρη λύση κάτω από την εστία των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης

Στο μυαλό μόνο η Μπασακσεχίρ...

Στο μυαλό μόνο η Μπασακσεχίρ...

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν έχουν τελειώσει ακόμη τη δουλειά με τους Τούρκους, κάτι το οποίο είναι αποφασισμένοι να καταφέρουν την προσεχή Τρίτη και στη συνέχεια θα στραφούν, πιθανότατα, στην Πόρτο...