Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντίστροφα για τη ρεβάνς στο Ναό! (pic)

Αντίστροφα για τη ρεβάνς στο Ναό! (pic)
Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 - 17:50

Ο Ολυμπιακός την προσεχή Τρίτη (13/08) θα αντιμετωπίσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Μπασακσεχίρ στον επαναληπτικό μεταξύ τους αγώνα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν την αντίστροφη μέτρηση στα social media για τη σέντρα της ρεβάνς στον Ναό, ο οποίος αναμένεται να είναι για μία ακόμη φορά κατάμεστος.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση των Πειραιωτών, οι οποίοι μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του πολύ μεγάλου ματς με τους Τούρκους, όντες αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

????⚪???????? #Olympiacos #UCL #OLYIBFK #Countdown #3days @bouchalakis @championsleague @ibfk2014

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

Μία του ενέργεια αρκεί για να κάνει τη διαφορά...

Μία του ενέργεια αρκεί για να κάνει τη διαφορά...

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει δείξει με το… καλημέρα τις διαθέσεις του, όντας αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ώστε να βοηθήσει με την εμπειρία και την ποιότητά του τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του.

«Μία ακόμη σταθερή εμφάνιση» (pic)

«Μία ακόμη σταθερή εμφάνιση» (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποθέωσε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη για τη νέα του πολύ καλή απόδοση που είχε στο ματς με την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία.

Ξέρει τον τρόπο...

Ξέρει τον τρόπο...

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αήττητος στα δύο χρόνια που βρίσκεται στον Ολυμπιακό στα προκριματικά για την Ευρώπη, όντας αποφασισμένος να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, οδηγώντας τον Θρύλο στην επιστροφή στους ομίλους του Champions League.

Στην Αργεντινή ο Σολδάνο! (vid)

Στην Αργεντινή ο Σολδάνο! (vid)

Ο 25χρονος επιθετικός βρίσκεται στην πατρίδα του, προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην Μπόκα Τζούνιορς με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.