Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφει στο Καραϊσκάκη

Επιστρέφει στο Καραϊσκάκη
Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 - 09:50
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Πριν τα μεγάλα παιχνίδια, αυτά που φέρνουν προκρίσεις και αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία, από άλλα, ο Πέδρο Μαρτίνς συνηθίζει να κάνει μία προπόνηση στο Καραϊσκάκη. Θεωρεί ότι πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να νιώθουν την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, όσο το δυνατόν πιο κοντά στον αγώνα.

Έχει αποδείξει, ο Μαρτίνς, ότι δεν είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους. Το ίδιο δείχνει και με αυτή του την κίνηση, δύο ημέρες πριν τον αγώνα με την Μπασακσεχίρ. Η σημερινή εκγύμναση των ποδοσφαιριστών, στο Καραϊσκάκη, αποτελεί μία από αυτές τις λεπτομέρειες, οι οποίες μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δίνοντας στους παίκτες την αίσθηση του γηπέδου, αυξάνει την προσμονή και εντείνει την επιθυμία να το δουν εκ νέου γεμάτο, με τον κόσμο δίπλα τους, να φωνάζει δυνατά «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»…

Είναι και η ψυχολογία μεγάλο κομμάτι του ποδοσφαίρου. Και πολλά πράγματα, τα οποία εμείς δεν σκεφτόμαστε, μπορούν να παίξουν ρόλο, στο να παρουσιαστεί μία ομάδα καλύτερη στο γήπεδο…

Διαβάστε επίσης

Έφτασε αυτή η εποχή του χρόνου…

Έφτασε αυτή η εποχή του χρόνου…

Κάθε σεζόν, τέτοια εποχή, στον παο πανηγυρίζουν για την ομαδάρα που έχουν. Μετά καταλήγουν να παλεύουν για να… μην υποβιβαστούν.

Δεν αφήνει περιθώρια χαλάρωσης

Δεν αφήνει περιθώρια χαλάρωσης

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξηγεί διαρκώς στους ποδοσφαιριστές του, ότι πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι, για την επαναληπτικό της Τρίτης.