Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τσιμίκας εναντίον Βίσκα, μέρος δεύτερο

Τσιμίκας εναντίον Βίσκα, μέρος δεύτερο
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 - 09:49
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Δεν είναι υπερβολή να υποστηρίξει κανείς ότι στον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπασακσεχίρ, ο Κώστας Τσιμίκας «αφόπλισε» τον Βίσκα. Ο καλύτερος παίκτης των Τούρκων δεν κατάφερε να είναι αποτελεσματικός και παρότι βρισκόταν τόσο πολύ με την μπάλα στα πόδια, δεν μπόρεσε να «πληγώσει» τον Ολυμπιακό. Ο λόγος; Ο Έλληνας μπακ, ο οποίος, τόσο απέναντι στον Βόσνιο, όσο και απέναντι στον Ρομπίνιο, όποτε ο Βραζιλιάνος έβγαινε από την πλευρά του, ήταν ανίκητος.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αύριο το βράδυ, θα παιχτεί το δεύτερο μέρος της «μάχης» αυτής. Ο Τσιμίκας θα πρέπει -εκ νέου- να αποδειχθεί «βράχος» στην αριστερή πλευρά, κρατώντας παράλληλα και μία ισορροπία. Με το να ανεβαίνει και να βοηθά τον Μασούρα στην επίθεση, μπορεί να κρατήσει και τον Βίσκα μακριά από τον χώρο ευθύνης του, περιορίζοντας τους κινδύνους και φέρνοντας την πίεση στην πλευρά των Τούρκων.

Η κόντρα του με τον Βόσνιο παικταρά θα έχει -εκ νέου- ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ο Τσιμίκας, ο οποίος έδειξε -και- στο πρώτο ματς, τι μπορεί να κάνει, θα προσπαθήσει -ξανά- να περιορίσει τη δράση του Βίσκα.

Διαβάστε επίσης

Δυναμώνει επάνω στο… χαλί

Δυναμώνει επάνω στο… χαλί

Ο αγωνιστικός χώρος του Καραϊσκάκη, σε αντίθεση με εκείνον του «Φατίχ Τερίμ», θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Το… πιστεύουν οι Τούρκοι!

Το… πιστεύουν οι Τούρκοι!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει το «πάνω χέρι» για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, ωστόσο στην Μπασακσεχίρ δείχνουν… αισιόδοξοι για τη ρεβάνς της Τρίτης (13/7) στον Ναό. Τι υποσχέθηκε ο Βίσκα στον πρόεδρο της τουρκικής ομάδας…