Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρυλική συνάντηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pic)

Θρυλική συνάντηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pic)
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 - 01:38

Μία Θρυλική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπασακσεχίρ για τα προκριματικά του Champions league.

Οι Ιμπαγάσα, Καμπιάσο, Τσόρι και Φουστέρ βρέθηκαν στο Ναό και παρακολούθησαν μαζί τη μεγάλη πρόκριση του Θρύλου στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι τέσσερις παικταράδες έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Ολυμπιακό, έχοντας αγαπηθεί όσο λίγοι στον Πειραιά. Με τους ίδιους να δείχνουν για μία ακόμη φορά την αγάπη που τρέφουν και οι ίδιοι προς τον Θρύλο.

Ο Ιμπαγάσα ανάρτησε και μία φωτογραφία μάλιστα στα social media, με τους 4 τους να φωτογραφίζοντας με φόντο το «Γ. Καραϊσκάκης».

Δείτε τη σχετική του ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Noche de fútbol ????⚪️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAÑO (@ariel_ibagaza) στις

Διαβάστε επίσης

Με αυτόν τον Σα δεν φοβάται τίποτα!

Με αυτόν τον Σα δεν φοβάται τίποτα!

Ο Ολυμπιακός έχοντας σε τρομερή βραδιά τον Πορτογάλο τερματοφύλακα πήρε τη νίκη-πρόκριση επί της Μπασακσεχίρ και πλέον κοιτάζει τις «μάχες» με την Κράσνονταρ για την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League.

 «Είμαστε πολύ μεγάλος σύλλογος, θέλουμε να γράψουμε ιστορία»

 «Είμαστε πολύ μεγάλος σύλλογος, θέλουμε να γράψουμε ιστορία»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έχοντας όνειρα και φιλοδοξίες να επιστρέψουν στους ομίλους του Champions League.