Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο… ψυχρός Λαζάρ Ραντζέλοβιτς

Ο… ψυχρός Λαζάρ Ραντζέλοβιτς
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 - 11:29
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Αίσθηση έκανε -και- χθες το βράδυ ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς. Ο νεαρός Σέρβος μπήκε στο ματς, ως αλλαγή, στο 68’. Αντικατέστησε τον… πολύ Ντανιέλ Ποντένσε, τα παπούτσια του οποίου δεν είναι εύκολο να γεμίσει κανείς, ακόμη και αν ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν βρίσκεται στην καλύτερή του φόρμα, από την αρχή της σεζόν. Και όμως. Πρόλαβε, μέσα σε 20 λεπτά περίπου, να κάνει αισθητή την παρουσία του. Κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο ο Ολυμπιακός σφράγισε την πρόκριση (το αξιοποίησε ο Βαλμπουενά). Συνέβαλε, έτσι, τα μέγιστα, για να ολοκληρωθεί η δουλειά…

Ενδιαφέρον παρουσιάζει, όμως, η αντίδραση του νεαρού Σέρβου. Εκεί όπου το «αίμα βράζει», εκεί όπου η «μπάλα καίει», εκεί όπου όλο το γήπεδο είναι στον… αέρα και η ατμόσφαιρα θυμίζει… ηφαίστειο, ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς παρέμεινε ψύχραιμος. Δεν άρχισε να… χοροποηδάει από την χαρά του. Δεν άρχισε να… τρέχει πάνω-κάτω, πανηγυρίζοντας και κάνοντας σαν… παιδί. Σαν… παιδί που είναι! Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Ραντζέλοβιτς επέδειξε, στην φάση του 2-0 και στο -ουσιαστικό- σφράγισμα της πρόκρισης, τρομερή ωριμότητα και… ψύχρα. Στοιχεία τα οποία μπορεί κανείς να τοποθετήσει περήφανα, δίπλα στο ποδοσφαιρικό του ταλέντο και το ποδοσφαιρικό του θράσος!

Ευχή όλων των ΓΑΥΡΩΝ είναι η συνέχεια να είναι ανάλογη και… καλύτερη! Ο νεαρός έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε… κεφάλαιο για τον Θρύλο!

Διαβάστε επίσης

Γεύση από Κράσνονταρ (vids)

Γεύση από Κράσνονταρ (vids)

Δείτε τα highlights και από τα δύο παιχνίδι της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού, Κράσνονταρ, απέναντι στην Πόρτο.