Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ύμνοι και των Πορτογάλων για Σα! (vid)

Ύμνοι και των Πορτογάλων για Σα! (vid)
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 - 21:22

Μία μοναδική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ζοσέ Σα το βράδυ της Τρίτης (13/08) κόντρα στην Μπασακσεχίρ, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε ένα ακόμη παιχνίδι.

Ο πορτιέρο του Θρύλου πραγματοποίησε φανταστικές αποκρούσεις, δείχνοντας για μία ακόμη φορά την τεράστια αξία του, όντας ο MVP του Θρύλου για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Τα πορτογαλικά Μέσα, λοιπόν, μετά τη νέα του τρομερή εμφάνιση τον αποθέωσαν, με την «O Jogo» να κάνει ειδική μνεία σε μία του ασύλληπτη απόκρουση σε κοντινό σουτ του Ρομπίνιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος και όταν το ματς ήταν ακόμη 0-0 είδε τον Βραζιλιάνο άσο της τουρκικής ομάδας να βρίσκεται σε θέση βολής, όμως εκτινάχθηκε και κατάφερε να αποσοβήσει την παραβίαση της εστίας του.

Μάλιστα, στο βίντεο της συγκεκριμένης φάσης φαίνεται ο Ρομπίνιο να μην πιστεύει τι απόκρουση έκανε ο Σα, κάτι στο οποίο στάθηκαν και οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Ο Ρομπίνιο δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε κάνει μόλις ο Ζοσέ Σα».

Δείτε ΕΔΩ την τρομερή απόκρουση του Σα και την αποθέωση από την «O Jogo».

Διαβάστε επίσης

Ενημέρωση για Κράσνονταρ

Ενημέρωση για Κράσνονταρ

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του έκανε γνωστές τις ώρες και ημέρες λειτουργίας του τμήματος Μελών-Φιλάθλων ενόψει του αγώνα με τους Ρώσους.

Έχει κερδίσει τους ΓΑΥΡΟΥΣ με το… καλημέρα!

Έχει κερδίσει τους ΓΑΥΡΟΥΣ με το… καλημέρα!

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να δείξει το πλούσιο ταλέντο του, κάτι το οποίο φανέρωσε και κόντρα στην Μπασακσεχίρ με την εξαιρετική του ενέργεια, με την οποία κέρδισε το πέναλτι για το τελικό 2-0.