Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη...

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη...
Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 - 00:35

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση λέει ο λαός, ο οποίος συνήθως δεν κάνει λάθος.

Ο Ολυμπιακός στα πρώτα επίσημα 4 ματς του για τη νέα σεζόν έχει σημειώσει 7 γκολ, τα 5 από στημένες φάσεις, κάτι το οποίο δεν μπορεί να είναι σύμπτωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς δουλεύουν πολύ στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού, γνωρίζοντας ότι οι στατικές φάσεις μπορούν να δώσει πολύτιμες λύσεις σε ένα ματς. Κάτι το οποίο έχει γίνει πραγματικότητα μέχρι στιγμής για τον Θρύλο.

Οι στατικές φάσεις είναι καθοριστικές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός δείχνει να είναι πολύ δυνατός σε αυτό το κομμάτι. Σε αυτό πολύ σημαντικό ρόλο έχει παίξει η σκληρή δουλειά του Πορτογάλου τεχνικού, αλλά και ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος παικταράς έχει «φαρμακερές» εκτελέσεις στημένων μπαλών και αυτό έχει γίνει αντιληπτό με το… καλημέρα. Οι σέντρες του Βαλμπουενά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πλέον έχει στο ρόστερ του το θηρίο Σεμέδο, τον Γκιλιέρμε που ξέρει να κινείται στην αντίπαλη περιοχή και πολλούς ακόμη έχουν φέρει μέχρι στιγμής πολύτιμα γκολ από τα στημένα.

Τα οποία θα χρειαστεί και κόντρα στην Κράσνονταρ, προκειμένου να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Διαβάστε επίσης

Εξαιρετικός ο Τσιμίκας!

Εξαιρετικός ο Τσιμίκας!

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά τη φετινή σεζόν, έχοντας συμβάλλει στο να κρατήσουν οι «ερυθρόλευκοι» το μηδέν στην άμυνα στα τέσσερα πρώτα επίσημά τους ματς.

Ο Καμαρά ξεπέρασε τον... εαυτό του!

Ο Καμαρά ξεπέρασε τον... εαυτό του!

Στο δεύτερο ματς με την Μπασακσεχίρ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο μέσος από τη Γουινέα «έπιασε» τα 2.645 αγωνιστικά λεπτά με την φανέλα του Ολυμπιακού, τα περισσότερα δηλαδή στην καριέρα του...

Μαύρα χάλια και… ωραία ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ

Μαύρα χάλια και… ωραία ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ

Τραγική εμφάνιση από τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι δεινοπάθησαν να περάσουν από μία… Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα… Ο Λιβάγια έγινε αλλαγή και πήγε έξαλλος στα αποδυτήρια… Τι... ωραία ατμόσφαιρα.