Ντουντούκα
Κλείνει και έρχεται ο Κουντέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολοένα και καλύτερος, όμως προέχει η πρόκριση!

Ολοένα και καλύτερος, όμως προέχει η πρόκριση!
Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 - 21:36

Δύο πολύ σημαντικές προκρίσεις έχει πανηγυρίσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός κόντρα στις Βικτόρια Πλζεν και Μπασακσεχίρ, δύο πολύ δυνατούς αντιπάλους, τους οποίους οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να αποκλείσουν.

Οι Πειραιώτες έχουν δείξει κάποια πολύ καλά στοιχεία μέχρι στιγμής στο παιχνίδι τους, ωστόσο, ξεκάθαρα ακόμη δεν είναι έτοιμοι. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό, ότι δηλαδή παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν σε αυτό το διάστημα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου και θα ήταν πολύ δύσκολο ο Ολυμπιακός να έχει φτάσει από τόσο νωρίς στα επίπεδα που θέλει…

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν παιχνίδι με παιχνίδι να παρουσιάζουν καλύτερο πρόσωπο, κάτι το οποίο θα συνεχίζει να γίνεται, με την είσοδο κάποιων παικτών που δεν έχουν πάρει μέχρι στιγμής μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά και με κάποιες μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν.

Το σημαντικό, όμως, αυτή τη στιγμή είναι η πρόκριση επί της Κράσνονταρ. Αυτό είναι που προέχει για τους Πειραιώτες και γι’ αυτό θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις. Από εκεί και πέρα θα έρθει η βελτίωση και στο παιχνίδι της ομάδας, ώστε να καταφέρει να κατακτήσει όλους τους στόχους της μέσα στη σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Η δικαίωση του Μαρτίνς!

Η δικαίωση του Μαρτίνς!

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέμεινε μεταξύ άλλων στο να αποκτηθεί ο Ρούμπεν Σεμέδο και στο να παραμείνει ο Ζοσέ Σα στον Ολυμπιακό, με τους δύο συμπατριώτες του να τον δικαιώνουν με το… καλημέρα.