Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αυτοπεποίθηση του Σα...

Η αυτοπεποίθηση του Σα...
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 - 22:01

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές μέχρι στιγμής του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν είναι αδιαμφισβήτητα ο Ζοσέ Σα.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Θρύλου έχει δείξει το τεράστιο ταλέντο του, κρατώντας ανέπαφη την εστία του και στα τέσσερα επίσημα που έχουν δώσει οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Σα έχει δικαιώσει στον απόλυτο βαθμό τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ανθρώπους των Πειραιωτών για την εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει, με τον ίδιο να αισθάνεται υπέροχα στον Θρύλο και αυτό να βγαίνει και εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο Πορτογάλος πορτιέρο έχει καταφέρει μέσω του Θρύλου να κερδίσει μία θέση στην Εθνική ομάδα της χώρας του, ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του πέρυσι στο Europa League και είναι έτοιμος να πράξει κάτι ανάλογο και φέτος στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Σα έχει αποκτήσει τεράστια αυτοπεποίθηση και αυτή πηγάζει από την εμπιστοσύνη που του δείχνουν άπαντες στις τάξεις της ομάδας, από το προπονητικό τιμ, τη διοίκηση, τους συμπαίκτες του, μέχρι και τον κόσμο του Θρύλου.

Με την αυτοπεποίθηση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να έχει κάνει καλύτερη ολόκληρη την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Οι αμυντικοί των Πειραιωτών γνωρίζοντας ότι έχουν πίσω τους τον Σα, ο οποίος είναι ικανός να τους «σώσει» όταν και αν χρειαστεί, παίζουν και οι ίδιοι με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, χωρίς άγχος και αυτό έχει πολύ θετικά αποτελέσματα σε όλη την ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Το όνειρο των ομίλων του Champions League...

Το όνειρο των ομίλων του Champions League...

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν βλέπουν την ώρα για τις «μάχες» με την Κράσνονταρ, όντες πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα, ώστε να κάνουν ένα από τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Απίθανος Μίχελ… «Δεν ήξερε ο Σαββίδης ότι είχε όπλο μαζί του»…

Απίθανος Μίχελ… «Δεν ήξερε ο Σαββίδης ότι είχε όπλο μαζί του»…

Αμετανόητος ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ… Τόνισε ότι ο Σαββίδης δεν είχε καταλάβει ότι είχε πάνω του όπλο στο «ντου» στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ ότι ο ίδιος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να… μιλήσει-και όχι για να απειλήσει- τον Κομίνη.