Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ξανά (και) από τα εκδοτήρια τα «μαγικά χαρτάκια» με Κράσνονταρ...

Ξανά (και) από τα εκδοτήρια τα «μαγικά χαρτάκια» με Κράσνονταρ...
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 - 08:08

Στη διάθεση του κόσμου και από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» βρίσκονται ξανά από σήμερα Δευτέρα (19/08) τα εισιτήρια για το πρώτο μεγάλο ματς με την Κράσνονταρ, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη (21/08) στον Ναό για τα πλέι οφ του Champions League.

Η «δίψα» των ΓΑΥΡΩΝ έχει γίνει φανερή από την πρώτη ημέρα διάθεσής των εισιτηρίων και γι’ αυτό τον λόγο όσοι θέλουν να κλείσουν θέση στο Ναό για να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο αγώνα με τους Ρώσους θα πρέπει να τρέξουν να προλάβουν.

Υπενθυμίζουμε, ότι η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά και μέσω ίντερνετ ολόκληρο το 24ωρο.

Θυμηθείτε τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της Φάσης των Play-Off του UEFA Champions League απέναντι στην Κράσνονταρ που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Τετάρτη 21/8 και ώρα 22:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, Παρασκευή 16/8 (10:00 – 18:00), Σάββατο 17/8 (10:00 – 15:00), Δευτέρα 19/8 (10:00 – 18:00), Τρίτη 20/8 (10:00 – 18:00) και Τετάρτη 21/8 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Παρασκευή 16/8 από τις 09:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) τη λειτουργία [email protected] (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας

γ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€, 30€, 35€, 40€, 45€, 55€, 175€ (VIP) & 225€ (VVIP)

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr )

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Διαβάστε επίσης

Θα έχουν πολλή δουλειά Ομάρ και Τσιμίκας...

Θα έχουν πολλή δουλειά Ομάρ και Τσιμίκας...

Οι δύο εξτρέμ της Κράσνονταρ Βάντερσον και Σουλεϊμάνοφ δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, με τα μπακ του Θρύλου να πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τους σταματήσουν.