Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εβδομάδα Champions League και Super League 1!

Εβδομάδα Champions League και Super League 1!
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 - 09:14

Το καλοκαίρι φτάνει, σιγά-σιγά στο τέλος του… Η σεζόν έχει αρχίσει, προ πολλού, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος κάνει προετοιμασία, από τα τέλη Ιουνίου. Ωστόσο, από το πρώτο ματς με τη Βικτόρια Πλζεν, όλα πήραν άλλη τροπή. Μια πιο σοβαρή κατάσταση, άρχισε να εκτυλίσσεται, με επίσημα παιχνίδια. Προκριματικά Champions League, βαρύνουσας σημασίας. Πλέον, όλο αυτό γίνεται ακόμη πιο σοβαρό!

Ήρθε η ώρα να κουνηθεί ξανά σεντόνι, στο Καραϊσκάκη! Τα play offs του Champions League θεωρούνται, από την UEFA -και είναι- κομμάτι της κορυφαία διασυλλογικής διοργάνωσης. Και ως τέτοια αντιμετωπίζονται. Το γήπεδο φοράει τα… καλά του. Τα ευρωπαϊκά του. Κλιμάκιο της UEFA αναλαμβάνει τη διοργάνωση του αγώνα και πάει λέγοντας… Μέχρι η αντίστροφη μέτρηση να ολοκληρωθεί και να… κουνηθεί το σεντόνι!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το Σάββατο, στις 19:30, αρχίζει η μάχη για το 45ο πρωτάθλημα! Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη της Superleague1, με αντίπαλο τον -πάντα επικίνδυνο- Αστέρα Τρίπολης… Όλα πλέον αποκτούν μία ροή… αλλιώτικη. Γιατί, πλέον, αρχίζει και το «ματς Τετάρτη-Κυριακή». Όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού είναι σε επιφυλακή, για το πρώτο ματς, με την Κράσνονταρ, προκειμένου να ολοκληρωθεί το όνειρο και να γίνει πράξη… Και ο Ολυμπιακός είναι, άλλωστε, φτιαγμένος για τα δύσκολα.

Διαβάστε επίσης

Ο Μποσίλια και οι άλλοι

Ο Μποσίλια και οι άλλοι

Στοχευμένες κινήσεις για το κέντρο και χωρίς πίεση, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος προχωράει τα μεταγραφικά του.