Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός, σημαντικό που δεν έχει δεχθεί γκολ»

«Δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός, σημαντικό που δεν έχει δεχθεί γκολ»
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 - 20:07

Στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού μέχρι τώρα στα ματς των προκριματικών του Champions League, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης, ο Σεργκέι Ματβέεφ.

Ο προπονητής της Κράσνονταρ παράλληλα, μίλησε αρκετά και για τον Ματιέ Βαλμπουενά, τον οποίο ξεχώρισε από το ρόστερ του Θρύλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ξεχωρίζετε κάποιον παίκτη από τον Ολυμπιακό;

«Τον Βαλμπουενά, κάνει πολύ καλό παιχνίδι, συμβάλλει τα μέγιστα. Ιδιαίτερα από τις στατικές φάσεις. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα και περιμένουμε ένα ενδιαφέρον ματς αύριο».

Πώς περιμένει τον Ολυμπιακό, επιθετικό ή πιο συντηρητικό;

«Είναι δύσκολο να πω την τακτική που θα επιλέξει ο αντίπαλος προπονητής, εμείς θα προετοιμαστούμε για οποιαδήποτε τακτική επιλέξει».

Πού θα δει το ματς ο Μουσάεφ και πως θα επικοινωνείτε;

«Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτε γι’ αυτό!»

Πόσο σας προβληματίζει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχτεί γκολ. Είναι ο βασικός στόχος σας να το κάνετε εσείς;

«Σίγουρα είναι σημαντικό για την άμυνα του Ολυμπιακού που δεν έχει δεχτεί γκολ. Είναι πολύ καλή άμυνα. Θα βάλουμε τα δυνατά μας να σκοράρουμε γιατί το εκτός έδρας γκολ έχει πάντα ειδική σημασία σε νοκ άουτ αγώνες».

Ο Καμπελά και ο Άρι είναι έτοιμοι; Και ο Σουλεϊμάνοφ είναι προσγειωμένος από τα γκολ που έβαλε στο Πόρτο;

«Ο πρώτος είναι καλά και μπορεί να παίξει, ο Άρι δεν θα αγωνιστεί. Ο Σουλεϊμάνοφ είναι προσγειωμένος από τα γκολ στο Πόρτο, δεν υπάρχει κάποιο θέμα, είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Ο Μαρτίνοβιτς δεν έχει έρθει στην Αθήνα, είναι τραυματίας».

Για το πρώτο διάστημα του Μπεργκ είστε ικανοποιημένοι;

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, στα ματς που έπαιξε είχε τις φάσεις και τις ευκαιρίες. Δεν το έχει κάνει ακόμη το γκολ αλλά πιστεύουμε ότι αυτό θα γίνει σύντομα».

Διαβάστε επίσης