Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλη η συγκέντρωση είναι απόψε ΕΔΩ!

Όλη η συγκέντρωση είναι απόψε ΕΔΩ!
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 - 10:59

Δεκάρι, οκτάρι, εξάρι. Ίσως και επιθετικός. Ένας παίκτης για τον άξονα που θα μπορέσει να φορέσει τα παπούτσια του Κώστα Φορτούνη και θα φτιάξει το παιχνίδι του Θρύλου από τον άξονα, είναι η προτεραιότητα, για τις μεταγραφικές υποθέσεις. Ένας παίκτης που θα παίζει και ως οκτάρι, σε ένα υβριδικό σύστημα, με 4-4-2 ή 4-3-3, αν χρειαστεί. Παράλληλα, στον Ολυμπιακό γίνεται σκέψη και για έναν πιο «καθαρό» χαφ, τύπου «έξι-οκτώ». Έναν παίκτη τύπου Γκιλιέρμε. Σε αυτό το πλάνο, δεν αποκλείεται να μπει και ένας επιθετικός. Με τον Φιορίν Ντουρμισάι να δείχνει να μένει λίγο πίσω, σε σχέση με Ελ Αραμπί και Γκερέρο, ο Πέδρο Μαρτίνς ίσως χρειαστεί ακόμη έναν επιθετικό και προς αυτή την κατεύθυνση να κινηθεί ο Θρύλος.

Όχι τώρα όμως! Όχι αυτή τη στιγμή. Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει και θα ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες του απομένουν, μετά τα ματς με την Κράσνονταρ. Οι διεργασίες έχουν γίνει και γίνονται ήδη. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεχωρίσει στόχους και η Διοίκηση έχει ήδη κάνει τις επαφές, για να βρουν αυτές οι υποθέσεις πρόσφορο έδαφος και ο Ολυμπιακός να κλείσει το θέμα της ενίσχυσής του, για το έμψυχο δυναμικό του. Τίποτα, όμως, από αυτά, δεν αποτελεί προτεραιότητα, ετούτη τη στιγμή. Τώρα, σήμερα, απόψε, αλλά και μέχρι την επόμενη εβδομάδα, ΟΛΗ η συγκέντρωση είναι στραμμένη αποκλειστικά στην Κράσνονταρ!

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις του, ή και θα προσαρμόσει τους στόχους του, πηγαίνοντας και για ποδοσφαιριστές ακόμη καλύτερους, ως συμμετέχων στην φάση των ομίλων του Champions League. Με την άνεση που θα έχει τότε, θα μπορεί να παίξει και… διαφορετικά μπάλα, αναζητώντας και κάτι ακόμη καλύτερο! Υπομονή, λοιπόν, απόλυτη συγκέντρωση στην πρόκριση επί των Ρώσων και όλα θα έρθουν στην ώρα τους…

Διαβάστε επίσης

Με συνταγή προκρίσεων

Με συνταγή προκρίσεων

Ο Πέδρο Μαρτίνς εμπιστεύεται την ομάδα, η οποία προσπέρασε Βικτόρια Πλζεν και Μπασακσεχίρ.