Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μοντεστό: «Ο Βαλμπουενά ήρθε να γίνει πρωταθλητής στον Ολυμπιακό»

Μοντεστό: «Ο Βαλμπουενά ήρθε να γίνει πρωταθλητής στον Ολυμπιακό»
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 - 18:36

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, οδηγώντας τους Πειραιώτες σε δύο προκρίσεις επί Πλζεν και Μπασακσεχίρ.

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Γάλλου παικταρά δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και στην πατρίδα του, με την γαλλική εφημερίδα «Equipe» να ετοιμάζει ένα αφιέρωμα στον 34χρονο άσο των «ερυθρόλευκων».

Στο εν λόγω αφιέρωμα γίνεται αναφορά στο ρητό που υπάρχει στην Πορτογαλία, το οποίο επικαλέστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς για να σχολιάσει τον Βαλμπουενά πως όταν κάποιος μεγαλώνει, συνεχώς βελτιώνεται.

Επίσης, φιλοξενήθηκαν δηλώσεις από τον επικεφαλής scouting του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο Βαλμπουενά δεν ρώτησε καν για λεφτά το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά ήρθε στον Θρύλο για να γίνει πρωταθλητής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γάλλος παράγοντας του Ολυμπιακού τόνισε: «Ο Βαλμπουενά δεν μας ρώτησε καν για λεφτά, ήρθε να γίνει πρωταθλητής στον Ολυμπιακό. Δεν είναι πως είναι 34 ετών. Έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες και για αυτό και έχει προσαρμοστεί τόσο εύκολα. Ήδη αισθάνεται σαν στο σπίτι του. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του και ο Ζοζέ Ανιγκό, καθώς τον γνώριζε από την Μαρσέιγ. Όταν με ρώτησε του είπα τι μπορεί να του προσφέρει ο σύλλογος όχι μόνο σε οικογενειακό επίπεδο, αλλά και σε επαγγελματικό».

Διαβάστε επίσης

«Πάμε Ολυμπιακέ» (pic)

«Πάμε Ολυμπιακέ» (pic)

Ο Γκιλιέρμε Τόρες έδωσε το σύνθημα για το πρώτο ματς των Πειραιωτών με την Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Champions League.