Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αφιερωμένη η νίκη στον Δήμο»

«Αφιερωμένη η νίκη στον Δήμο»
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 - 00:28

Με μια ειδική αφιέρωση ξεκίνησε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επική νίκη με 4-0 κόντρα στην Κράσνονταρ ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, εμφανώς συγκινημένος, αφιέρωσε αυτή τη μεγάλη νίκη και εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» στον Δήμο, τον φροντιστή της ομάδας, ο οποίος έχασε τον πατέρα του.

«Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον αγαπημένο μας Δήμο, τον φροντιστή μας, ο οποίος έχασε σήμερα τον πατέρα του. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη ημέρα για εκείνον και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι του αφιερώσουμε τη σημερινή νίκη γιατί είναι ένα σπουδαίο παιδί, ένα πάρα πολύ καλό παιδί, μια σπουδαία προσωπικότητα και θέλουμε με αυτό τον τρόπο να τον κάνουμε να νοιώσει κάπως καλύτερα» ανέφερε χαρακτηριστικά στην αρχική του τοποθέτηση ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Cosmote TV πριν δεχθεί τις ερωτήσεις.

Διαβάστε επίσης

«Είχαμε την ψυχολογία με το μέρος μας»

«Είχαμε την ψυχολογία με το μέρος μας»

Ο Γιώργος Μασούρας τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με την Κράσνονταρ ότι ο Ολυμπιακός έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα σήμερα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.