Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρέξτε να προλάβετε τα δικαιώματα, για το paok tv!

Τρέξτε να προλάβετε τα δικαιώματα, για το paok tv!
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 - 00:19

Φωτιά έχει πάρει το εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ! Από το 3-0 του Ραντζέλοβιτς και μετά, άναψαν τα τηλέφωνα! Οι ιδέες πετούσαν σαν… τα γκολ του Θρύλου επί των Ρώσων! Με τέτοια ταχύτητα! Το σχέδιο… τρομερό! Το paok tv φιλοδοξεί να κλείσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Θρύλου, για να δείχνει τα ματς των ομίλων!

Αφού δεν θα έχει… ΠΑΟΚ, είπε να δείξει σεντόνι να κουνιέται… έτσι κι αλλιώς! Αποφάσισε, λοιπόν, να κάνει την καινοτομία και να… χτυπήσει Θρύλο! Φήμες ότι οι πληροφορίες αυτές είναι… τρολιά, ελέγχονται ως αναληθείς, αφού έρχονται… απευθείας από το κέντρο της Τούμπας!

Σοβαρά, τώρα παιδιά. Κάντε ό,τι μπορείτε. Με 4,99 ευρώ Θρύλο δεν βλέπετε, αλλά τα βλέπετε και μόνοι σας… Αξίζει! Τρέξτε να προλάβετε τα δικαιώματα του Ολυμπιακού για το Champions League. Κάπως θα τα βρείτε με την Cosmote TV. Διαδικτυακή πλατφόρμα είστε. Δίψα για να δείτε σεντόνι έχετε. Κάπως θα την βρείτε την άκρη… Τα λέμε στους ομίλους!

Διαβάστε επίσης

«Αφιερωμένη η νίκη στον Δήμο»

«Αφιερωμένη η νίκη στον Δήμο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αρχική του τοποθέτηση μετά το τέλος του ματς με την Κράσνονταρ αφιέρωσε τη μεγάλη αυτή νίκη στον φροντιστή των «ερυθρόλευκων» ο οποίος έχασε τον πατέρα του.

«Είχαμε την ψυχολογία με το μέρος μας»

«Είχαμε την ψυχολογία με το μέρος μας»

Ο Γιώργος Μασούρας τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με την Κράσνονταρ ότι ο Ολυμπιακός έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα σήμερα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.