Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πετάει «φωτιές» στο Ναό ο Θρύλος! (vids)

Πετάει «φωτιές» στο Ναό ο Θρύλος! (vids)
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 - 21:15

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία πολύ μεγάλη νίκη το βράδυ της Τετάρτης (21/08) στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί της Κράσνονταρ, κάνοντας ένα πολύ μεγάλο βήμα για την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαίωσαν και στο συγκεκριμένο παιχνίδι ότι με τον κόσμο στο πλευρό τους αποκτούν άλλη δυναμική, με τα πόδια τους να βγάζουν «φτερά», κάτι το οποίο φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο.

Οι ΓΑΥΡΟΙ δημιούργησαν για μία ακόμη φορά μοναδική ατμόσφαιρα στο Φαληρικό γήπεδο και έδωσαν απίστευτη ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, οι οποίοι τα έδωσαν όλα για να τους ευχαριστήσουν, φτάνοντας με αυτό τον τρόπο στο εμφατικό 4-0.

Ο Ολυμπιακός είναι καταιγιστικός στο ξεκίνημα της σεζόν στο «Κάστρο» του, μετρώντας σε 3 ματς ισάριθμες νίκες, με συντελεστή τερμάτων το εμφατικό 10-0!!!

Ένας αριθμός πραγματικά εντυπωσιακός, ο οποίος δείχνει ότι και φέτος το «Γ. Καραϊσκάκης» γίνεται πολύ κατηφορικό… Κόντρα σε πολύ δυνατές ομάδες μάλιστα, όπως είναι οι Πλζεν, Μπασακσεχίρ και η Κράσνονταρ.

Ο κόσμος έχει καταφέρει να γίνει ένα με την ομάδα και να αποτελέσει τον 12ο παίκτη της, οδηγώντας την στην επιστροφή στα αστέρια.

Δείτε τις τρεις μεγάλες νίκες του Θρύλου για τη φετινή σεζόν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης