Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκίνημα με βήματα προς τα πίσω από τη Superleague

Ξεκίνημα με βήματα προς τα πίσω από τη Superleague
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 - 08:35
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πολλά χρόνια πίσω γύρισε η Superleague 1 επί προεδρίας, Μηνά Λυσάνδρου. Τόσες αλλαγές στο πρόγραμμα, και μάλιστα με το... καλημέρα, γύρισαν τη διοργανώτρια μια δεκαετία πίσω, θύμισε ΕΠΑΕ. Αν και στο εξωτερικό, βγάζουν ολόκληρο το πρόγραμμα με την κλήρωση και δεν το αλλάζουν, όμως σα να μην έφτανε που η Λίγκα έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών στις 12/08, μετά άλλαξε τους τέσσερις από τους επτά αγώνες, Είναι δυνατόν να μην μπορούν να βγάλουν ένα πρόγραμμα; Φανταστείτε τι γίνεται σε πιο σοβαρά θέματα!

Το χειρότερο είναι ότι οι αλλαγές στο πρόγραμμα έγιναν λίγες μέρες πριν τη σέντρα. Το πρωτάθλημα ξεκινά το Σάββατο (24/08) και οι τελευταίες «μεταθέσεις» αγώνων έγιναν την Πέμπτη 22/08. Πιο συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι ο αγώνας Ατρόμητος-ΑΕΛ θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 18:45 (αντί για 19:00) και ότι ο αγώνας ΑΕΚ-Ξάνθη θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 22:00 (αντί για τις 21:30). Λίγες μέρες νωρίτερα, όμως αυτή τη εβδομάδα, ανακοινώθηκε πως ο αγώνας Αρης-ΟΦΗ θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 21:00 (αντί για την Κυριακή) και ο ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός θα παίξουν την Κυριακή στις 20:00 (αντί για το Σάββατο).

Σωστό πρόγραμμα δεν βγάζουν, φανταστείτε τι προγραμματισμό κάνουν οι προπονητές των ομάδων, χορηγό δεν βρίσκουν! Αρα; Αποτυχία παντού, η Λίγκα με Λυσάνδρου στην προεδρία της. Αυτή είναι η νέα εποχή που υποσχέθηκε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ ο οποίος εκ θέσεως βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA αφού δεν... υπάρχει Γραμμένος; Όταν εξελέγη ο Λυσάνδρου είχε δηλώσει ότι στόχος ήταν «να οργανώσουμε το καλύτερο πρωτάθλημα ή το καλύτερο δυνατό πρωτάθλημα που μπορούμε και έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε»! Όμως, αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης

Δυο μέτρα και δυο σταθμά και στο VAR!

Δυο μέτρα και δυο σταθμά και στο VAR!

Γιατί η UEFA δίνει τα ηχογραφημένα από τις επίμαχες φάσεις στις ομάδες και όχι η ΚΕΔ του Περέιρα; Γιατί δεν ανακοινώθηκε ο πίνακας των πιστοποιημένων διαιτητών και βοηθών;

Κυρίαρχος στις πρεμιέρες

Κυρίαρχος στις πρεμιέρες

Οκτώ από τις εννέα τελευταίες πρεμιέρες πρωταθλήματος έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός, με τις περισσότερες να είναι εντός έδρας.