Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεχνικός διευθυντής και προπονητής χρειάζονται χρήμα

Τεχνικός διευθυντής και προπονητής χρειάζονται χρήμα
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 - 16:43

Τους πήρε και τους σήκωσε όλους εκεί στην ΑΕΚ. Ο επενδυτής βάζει γερά θεμέλια για την ομάδα του μέλλοντος και δεν μπορούσε να ανεχθεί άλλο την τραγική εικόνα, την οποία έφτιαξαν τα λεφτά του. «Τόσα δίνω, πόσα θες», που τραγούδαγε και ο μέγιστος Ολυμπιακός, Δημήτρης Μητροπάνος. Αφού τόσα διέθεσε, αυτά ήταν (είναι τα αποτελέσματα).

Πάμε πάλι με Κωστένογλου και βλέπουμε. Και… ξέρετε ε; Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού. Θυμόμαστε όλοι πόσα λεφτά είχε ζητήσει τότε ο Πογέτ, για να μείνει. Αλλά έχουν πλάκα. Μέχρι και ο Ντέμης ακούστηκε. Για σχολιαστής στο AEK TV μάλλον, δεν εξηγείται διαφορετικά. Ο άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με τον σχεδιασμό ομάδων, δεν ήταν ποτέ αυτός ο ρόλος του… Κωμικοτραγικές καταστάσεις. Να δούμε και τι θα γίνει με τις αποζημιώσεις… Θα έχει πλάκα. Μην απασχολούν πολύ τον Λυσσάνδρου, μόνο, είναι πρόεδρος της Super League 1. Και έχει δουλειές.

Το θέμα είναι ότι και ο τεχνικός διευθυντής που θα έρθει, πρέπει να έχει… παρά. Να κάνει τη δουλειά του. Αλλιώς τι να βρει; Καλύτερους από αυτούς, που ο επενδυτής είπε ότι «ξεφτίλισαν την ΑΕΚ»; Δύσκολο. Καλή υπομονή παιδιά. Έχουμε δρόμο…

Διαβάστε επίσης

Αισιόδοξος ο Σουλεϊμάνοφ

Αισιόδοξος ο Σουλεϊμάνοφ

Πίστη για την ανατροπή, εις βάρος του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο παίκτης της Κράσνονταρ, στη συνέντευξη Τύπου.