Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποντάρει στην φόρμα του «Μαχητή»

Ποντάρει στην φόρμα του «Μαχητή»
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 - 11:11
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο έχει τραβήξει «το κουπί», για τον Ολυμπιακό, στη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας στα προκριματικά. Ο Ισπανός φορ δεν έχει κάνω απλώς τη δουλειά… Την έχει κάνει καλά και με το παραπάνω. Έχει σκοράρει και έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα, στο τακτικό κομμάτι, σε αυτά τα πέντε ματς προκριματικών, έως τώρα.

Δεν είναι μόνο τα δύο γκολ, τα οποία έχει βάλει. Δύο γκολ… καρυδάτα και απολύτως… σεντερφορίσια, όπως λέμε. Ο Γκερέρο πιέζει πάρα πολύ, κλέβει μπάλες και έχει τη δυνατότητα να κάνει, σε ένα ματς, τόσο το φορ περιοχής, όσο και τον περιφερειακό. Στοιχεία τα οποία διαθέτει και ο σπουδαίος Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με μία μεγάλη διαφορά, όμως…

Τη ρέντα. Τη φόρμα. Την αυτοπεποίθηση που αυτές δίνουν. Ο Γκερέρο παίζει με πολλή αυτοπεποίθηση. Σου δίνει την εντύπωση, ότι όταν έρθει η ευκαιρία του, θα το κάνει το γκολ. Θα βάλει την μπάλα στο πλεχτό. Αυτή η αυτοπεποίθηση πηγάζει από το ότι ο Ισπανός φορ έχει ρυθμό και η απόδοσή του, σε αυτά τα τελευταία ματς, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με νίκες και προκρίσεις.

Ο Μαρτίνς αναμένεται να ποντάρει και σήμερα στη ρέντα και τη φόρμα του «Μαχητή», όπως λέει και το ίδιο το όνομα του Γκερέρο (η σημασία του ονόματός του είναι ακριβώς αυτή). Αναμένεται, λοιπόν, να τον δούμε, εκ νέου, στην κορυφή της επίθεσης και απόψε.

Διαβάστε επίσης

Δεν «τσιμπάει» από τα… mind games

Δεν «τσιμπάει» από τα… mind games

Οι Ρώσοι προσπαθούν να μπουν στο μυαλό των ερυθρολεύκων, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες έχουν δουλέψει και στο κομμάτι ψυχολογία…