Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε εξελιχθεί πολύ»

«Έχουμε εξελιχθεί πολύ»
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 - 10:15

Μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού, ο Γκιλιέρμε Τόρες αναδεικνύεται σε ηγετική μορφή εντός γηπέδου, «δένοντας» τη μεσαία γραμμή και υψώνοντας ένας τείχος, ανάμεσα στην επίθεση και την άμυνα του Θρύλου. Μιλώντας στην αθλητική έκδοση του UOL, στη Βραζιλία, ο μέσος του Ολυμπιακού τόνισε την ικανοποίηση όλων στην ομάδα, για την επίτευξη του μεγάλου στόχου, της πρόκρισης στο Champions League.

«Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, που ήταν να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League. Κάναμε εξαιρετικά παιχνίδια στα προκριματικά, δεν χάσαμε και δεχτήκαμε μόλις 1 γκολ. Η ομάδα μας εξελίχθηκε πολύ σε αυτό το διάστημα και θα είμαστε πιο δυνατοί στους ομίλους. Τώρα θα αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας. Αλλά η ομάδα μας έχει δείξει ότι είναι έτοιμη και μπορούμε να τις “ενοχλήσουμε”. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», ήταν τα λόγια του Γκιλιέρμε.

Διαβάστε επίσης

Μετράει αντίστροφα ο «βράχος» (pics)

Μετράει αντίστροφα ο «βράχος» (pics)

Ο Ρούμπεν Σεμέδο υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, από τον γιατρό του Ολυμπιακού, κ. Χρήστο Θέο. Πλέον, μετρά αντίστροφα για την επάνοδο στη δράση.

Απώλεια ο Σεμέδο, αλλά…

Απώλεια ο Σεμέδο, αλλά…

Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει το δικαίωμα να μην… πτοείται, από απουσίες παικτών, λόγω τραυματισμού!