Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε σπάσε το «μπλόκο»!

Θρύλε σπάσε το «μπλόκο»!
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019 - 14:50

Ελάχιστα απομένει, πλέον, για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην ελληνική πραγματικότητα και τη Super League 1. Ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά τη μεγαλειώδη του πρόκριση επί της Κράσνονταρ και την είσοδό του, στους ομίλους του Champions League, θέλει κόντρα στην ΑΕΛ, να κάνει δύο τις νίκες του και στη Super League, για να συνεχίσει στον δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

Το 45ο περνά από το AEL FC Arena, εκεί όπου κατά κανόνα ο Ολυμπιακός τα βρίσκει δύσκολα. Η ομάδα του Μαρτίνς, βέβαια, ξέρει τον τρόπο, για να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει και αυτό θα επιδιώξει και κόντρα στην ΑΕΛ: Να κάνει το παιχνίδι της, να επιβάλει τον ρυθμό της και να φύγει με το διπλό, πρώτο για τη σεζόν στη Super League 1, απέναντι στους «βυσσινί».

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, οι αλλαγές τις οποίες θα κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να είναι ελάχιστες. Ο Σα θα είναι στο τέρμα, ο Ομάρ δεξιά, ο Σεμέδιο με τον Σισέ στόπερ και ο Τσιμίκας αριστερά στην άμυνα. Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης και Βαλμπουενά θα είναι στον άξονα, αριστερά ο Μασούρας, δεξιά ο Ποντένσε και στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να αρχίσει ξανά ο Ελ Αραμπί.

Θυμίζουμε την αποστολή, με την οποία ο Θρύλος έχει ταξιδέψει στον Θεσσαλικό Κάμπο: Σα, Αλέν, Μπα, Καραργύρης, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Σισέ, Μεριά, Παπαδόπουλος, Καμαρά, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωσε Μπέλιτς

Ανακοίνωσε Μπέλιτς

Επίσημα παίκτης του Θρύλου ο νεαρός Σέρβος, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα Κ19 του Συλλόγου, σε Super League Νέων και Youth League.