Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάναμε αυτό που χρειαζόταν, δεν μπορείς να παίξεις ωραίο ποδόσφαιρο σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο»

«Κάναμε αυτό που χρειαζόταν, δεν μπορείς να παίξεις ωραίο ποδόσφαιρο σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο»
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:23

Στην πάρα πολύ κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της ΑΕΛ στάθηκε στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Λάρισα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου υπογράμμισε ότι είναι αδύνατο να παίξει κανείς ωραίο ποδόσφαιρο σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο, ενώ υποστήριξε ότι το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έκανε αυτό που χρειαζόταν και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

«Αυτό ήταν που μετέφερα στους παίκτες μου πριν την έναρξη του ματς. Ξέραμε ότι δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Ήταν δύσκολο ματς και το ξέραμε ακόμη και πριν δούμε τον αγωνιστικό χώρο, αλλά όταν τον είδαμε καταλάβαμε ότι είναι αδύνατο να προσφέρει κανείς ωραίο ποδόσφαιρο σε αυτό το γήπεδο. Ήταν πολύ σημαντικό να είμαστε αποτελεσματικοί, πρακτικοί. Κάναμε πολλά λάθη, γιατί μέσα σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορεί να αποδώσει αυτά που μπορεί. Όμως κάναμε τη δουλειά μας. Κάναμε αυτό που έπρεπε, να κερδίσουμε τους 3 βαθμούς. Ήταν πολύ δύσκολο το ματς, λόγω και του ταξιδιού στην Ρωσία, υπήρχε κούραση. Μετά από όλες αυτές τις παραμέτρους, κάναμε αυτό που θέλαμε και πήραμε το τρίποντο».

Για το αν έλειψε η συγκέντρωση των παικτών του:

«Όχι, ειλικρινά δεν έλειψε η συγκέντρωση. Οι λόγοι είναι αυτοί που προαναφέραμε. Υπήρξε κούραση από το ματς στην Ρωσία, τα ταξίδια, η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο. Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο αν η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν ήταν αυτή. Η ομάδα θέλει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, να έχει την κατοχή της μπάλας και να βγάζει ωραίες φάσεις. Δεν γινόταν σήμερα αυτό. Σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο η προσπάθεια των παικτών είναι διπλάσια. Βάσει των συνθηκών κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και κάναμε αυτό που χρειαζόμασταν για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που είναι πολύ σημαντικοί για εμάς».

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος συνέχισε το εκτός έδρας σερί του!

Ο Θρύλος συνέχισε το εκτός έδρας σερί του!

Νίκη και στην Λάρισα για τον Ολυμπιακό, που έχει να χάσει το πρώτο του εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα από το 2011-12, στο «Καυτανζόγλειο» και, συγκεκριμένα, από τον Ηρακλή…