Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φωνάζει» ο Μπεργκ, μήπως τον πιστέψει κανείς...

«Φωνάζει» ο Μπεργκ, μήπως τον πιστέψει κανείς...
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:55

Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Μάρκους Μπεργκ, κάτι το οποίο φάνηκε και στα παιχνίδια του κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου δεν ακούμπησε μπάλα, με τους Σεμέδο και Μεριά να τον κάνουν μία… χαψιά.

Ο Σουηδός επιθετικός έχει δεχτεί και συνεχίζει να δέχεται έντονη κριτική τόσο από τα Μέσα της Ρωσίας, στο πρωτάθλημα της οποίας αγωνίζεται με την Κράσνονταρ, όσο και από τους συμπατριώτες του.

Μάλιστα, ο Μπεργκ έγινε έξαλλος σε ερώτηση δημοσιογράφου μετά το ματς της Σουηδίας με τα Νησιά Φερόε, τονίζοντας ότι εκείνος κάνει καλά τη δουλειά του και ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της χώρας του… Καλό, πολύ καλό...

Έχει καταλάβει ότι δεν… μπορεί και έχει αρχίσει να «φωνάζει» μπας και τον πιστέψει κανείς… Αλλά, είπαμε… Δεν πειράζει όλα στη ζωή επιλογές είναι!

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπεργκ τόνισε:

«Έχω κουραστεί να μιλάω για αυτό. Τι θα πρέπει δηλαδή να πω; Σε κάθε ματς μου κάνετε τις ίδιες γελοίες ερωτήσεις. Θεωρώ πως κάνω την δουλειά μου και αισθάνομαι καλά.

Για να παίζω κάποιος λόγος θα υπάρχει. Είμαι ένας από τους κορυφαίους Σουηδούς στη θέση μου. Το τι σκέφτονται οι υπόλοιποι είναι δικό τους θέμα.

Δεν έχω παίξει πάρα πολύ στη νέα μου ομάδα και ήταν δύσκολο να ανταποκριθώ στον τεχνητό χλοοτάπητα. Είμαι αρκετά χρόνια στην ομάδα και παίζω βασικός».

Διαβάστε επίσης

Νέα πρόκληση με Κουρμπέλη... (vid)

Νέα πρόκληση με Κουρμπέλη... (vid)

Τα σκάνδαλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται… Ο αμυντικός μέσος του ΠΑΟ τιμωρήθηκε με μόλις μία αγωνιστική για το… δολοφονικό μαρκάρισμα στον Κοροβέση στο ματς με τον ΟΦΗ...