Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαχείριση, η λέξη «κλειδί»

Διαχείριση, η λέξη «κλειδί»
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019 - 10:23

Η μάχη δεν τελείωσε. Κάθε άλλο. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του πολλά και δύσκολα ματς και όσο ο χρόνος περνάει, τόσο τα πράγματα θα… ζορίζουν. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ο άνθρωπος, ο οποίος κρατάει τα… κλειδιά της επιτυχίας. Εντάξει, είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να μπει να παίξει ο ίδιος, ή να κουμαντάρει τους παίκτες σαν να είναι… PlayStation, αλλά εκείνος έχει το… γενικό κουμάντο. Εκείνος σχεδιάζει, εκείνος καταστρώνει τα πλάνα νίκης.

Η αρχή γίνεται από τον Βόλο και η συνέχεια είναι ακόμη πιο δύσκολη. Τότεναμ, Παναθηναϊκός, Λαμία…

Ο Ολυμπιακός οφείλει να συνεχίσει με τον τρόπο, με τον οποίο άρχισε τη σεζόν. Η εικόνα του αυτή, η οποία έχει κάνει ξανά τον κόσμο, να γουστάρει να τον βλέπει, είναι το ζητούμενο, μαζί -φυσικά- με τα αποτελέσματα, αφού απώτερος στόχος είναι το 45ο… Οι αλλαγές, στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, στο ματς με τον Βόλο, αναμένονται και δεν θα είναι πολλές. Ο Μαρτίνς θέλει να διατηρήσει και τη «χημεία» της ομάδας, άλλωστε. Ωστόσο, θα δούμε νέα πρόσωπα.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζουμε. Τότεναμ, ξανά πρωτάθλημα. Η διαχείριση του ρόστερ, είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη. Ο Μαρτίνς ξέρει τον τρόπο. Έχει το καρπούζι, έχει και το μαχαίρι. Η ομάδα του είναι πλούσια. Σε ταλέντο, σε επιλογές, σε εναλλακτικές. Ο Πορτογάλος είναι ο στρατηγός και οι στρατιώτες του έτοιμοι να πέσουν ξανά στη μάχη και να συνεχίσουν να κάνουν τους ΓΑΥΡΟΥΣ υπερήφανους.

Διαβάστε επίσης