Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαμηλά το κεφάλι και ανταμοιβή

Χαμηλά το κεφάλι και ανταμοιβή
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019 - 11:22

Είναι ένα από τα πιο… μαζεμένα παιδιά του Ολυμπιακού. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους δουλευταράδες στο Ρέντη, χωρίς να έχουμε καμία πρόθεση να μειώσουμε τη δουλειά των υπολοίπων παικτών του Θρύλου. Ο Γιώργος Μασούρας, δίχως να έχει συμπληρώσει έναν χρόνο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, κάνει διαρκώς βήματα προόδου και αποδεικνύει ότι ο γνωστός και πιο εγγυημένος τρόπος να πετύχεις, το να δουλεύεις δηλαδή, ακόμα… πιάνει!

Με το κεφάλι χαμηλά, χωρίς υπερφίαλες δηλώσεις και δίχως φανφάρες, ο Μασούρας δείχνει, καθημερινά στο Ρέντη, αλλά και σε κάθε επίσημη παρουσία του, με τα ερυθρόλευκα, να ζει και να αναπνέει, για το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό. Με δεδομένη την αγάπη του για τον Έφηβο (ήταν και παραμένει οπαδός του Ολυμπιακού) ο Μασούρας έχει βάλει στόχο το να φτάσει στην κορυφή. Και το κάνει σταθερά, βήμα-βήμα.

Οι ευκαιρίες στον Θρύλο. Τα ματς ως βασικός. Το πρώτο γκολ. Το χειροκρότημα της εξέδρας. Η κλήση στην Εθνική. Η συμμετοχή. Το πρώτο γκολ. Η διαρκής βελτίωσή του, τακτική και επιθετικά. Ο Μασούρας είναι ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού που ακολουθούν στο 100% και δίχως αποκλίσεις το τακτικό πλάνο του Μαρτίνς…

Με όλα αυτά τα στοιχεία, ο Μασούρας μπορεί να συνεχίσει να διακρίνεται και να πηγαίνει ολοένα και πιο ψηλά. Και μαζί του, να επωφελείται, πρωτίστως, ο Ολυμπιακός και μαζί και η Εθνική.

Διαβάστε επίσης

Διαχείριση, η λέξη «κλειδί»

Διαχείριση, η λέξη «κλειδί»

Ο Μαρτίνς γνωρίζει ότι το πρόγραμμα είναι δύσκολο και είναι στο χέρι του να διαχειριστεί το ρόστερ με τέτοιο τρόπο, ώστε να πάρει το καλύτερο!