Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρέπει να προσέξουν τους Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά»

«Πρέπει να προσέξουν τους Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά»
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:03

Σε ρυθμούς Champions League αρχίζουν να μπαίνουν σιγά-σιγά οι ομάδες, μιας και έχει απομείνει μια εβδομάδα από τα ματς της πρεμιέρας.

Η γερμανική ιστοσελίδα «90min.de», κάνει ένα μίνι-αφιέρωμα στον όμιλο που βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου, η οποία είναι μια εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, στα δυνατά σημεία αλλά και τις αδυναμίες και όπως επίσης στους παίκτες που πρέπει να προσέξει ο Νίκο Κόβατς και οι παίκτες του.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό γίνεται η εξής αναφορά:

«Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε από τα προκριματικά του Champions League και κατάφερε να κερδίσει τα πέντε από τα έξι παιχνίδια. Επίσης στο ελληνικό πρωτάθλημα κέρδισε και τα δύο πρώτα ματς τα οποία έδωσε. Οι Έλληνες στα προκριματικά έδειξαν ότι είναι εξαιρετικοί αμυντικά. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός είναι στη φάση των ομίλων για 19η φορά στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ένας από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον Ολυμπιακό, είναι ο Κώστας Φορτούνης. Όμως είναι τραυματίας. Ο επιθετικός Γιουσέφ Ελ Σραμπί έχει πετύχει τρία τέρματα σε πέντε εμφανίσεις. Επίσης, σημαντικός παίκτης για τον Ολυμπιακό είναι και ο Ματιέ Βαλμπουενά», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης

«Χρέος το να αποδοθεί Δικαιοσύνη»

«Χρέος το να αποδοθεί Δικαιοσύνη»

Η επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προς τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για την Αντιεγκληματική Πολιτική, κ. Ελευθέριο Οικονόμου, για την επίθεση χούλιγκαν του ΠΑΟΚ σε παιδιά της Σχολής Θεσσαλονίκης.