Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε γερά, πρωτάθλημα ξανά!

Θρύλε γερά, πρωτάθλημα ξανά!
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 14:18

Η Super League 1 συνεχίζεται και ο Ολυμπιακός ρίχνεται ξανά, απόψε, στη μάχη για το 45ο πρωτάθλημα, της θρυλικής ιστορίας τους. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του αναζητούν απόψε τον τρόπο για να κάμψουν την αντίσταση του Βόλου, ο οποίος δεν θα έρθει στο Καραϊσκάκη για… τουρισμό. Κάθε άλλο.

Μπροστά στο κοινό του, ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα, για να φτάσει σε μία εύκολη νίκη και να μην πιεστεί, περισσότερο από όσο χρειάζεται, ώστε να διατηρήσει τις δυνάμεις του και για την Τότεναμ, την Τετάρτη. Κάτι που θα σκεφτεί ΜΟΝΟ όταν «καθαρίσει» το αποψινό ματς με τον Βόλο.

Θυμίζουμε την αποστολή, για το αποψινό ματς: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Σισέ, Μεριά, Παπαδόπουλος, Καμαρά, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Μπενζιά, Μπρούνο, Σουντανί, Ποντένσε, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Σε ό,τι αφορά την πιθανή ενδεκάδα, αυτή αναμένεται ως εξής: Σα στο τέρμα, Ομάρ, Τσιμίκας, Σισέ, Αβραάμ, στην άμυνα. Γκιλιέρμε, Καμαρά, Βαλμπουενά στον άξονα, Ποντένσε-Ραντζέλοβιτς στα άκρα και Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει και σήμερα το βράδυ δυναμικό παρών, για να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, στο Καραϊσκάκη! Πάμε, λοιπόν, δυνατά για το 3/3 στη Super League 1 και ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος!

Όπως πάντα, ζωντανά στο gavros.gr και τηλεοπτικά στο NS1 HD.

Διαβάστε επίσης

«Θέλω γκολ και στο Champions League»

«Θέλω γκολ και στο Champions League»

Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς μίλησε για το ματς με τον Βόλο, εκείνο με την Τότεναμ, αλλά και την συνολική εμπειρία του έως τώρα, στο Λιμάνι.