Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολυφωνία και με τον Βόλο

Πολυφωνία και με τον Βόλο
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - 16:27

Απέναντι στον Βόλο, ο Ολυμπιακός έδειξε για ακόμη μία φορά ένα σημαντικό προσόν του: Το γεγονός ότι μπορεί να βρει γκολ με διαφορετικούς τρόπους, αλλά και με διαφορετικούς σκόρερ, μέσα σε ένα ματς. Δεν λείπουν οι περιπτώσεις, κατά τις οποίες κάποιος εκ των ερυθρολεύκων θα αναλάβει εξ ολοκλήρου να… τελειώσει ένα ματς (βλέπε Ελ Αραμπί στη Ρωσία), αλλά μέχρι στιγμής, ο Θρύλος παίρνει γκολ από αμυντικούς, από μέσους, αλλά και επιθετικούς!

Στα ματς, στα οποία ο Ολυμπιακός έχει βάλει πολλά γκολ, δηλαδή με Πλζεν στο 4-0, με Κράσνονταρ στο 4-0 και με Βόλο στο 5-0 (συνολικά 13 γκολ σε τρία ματς!) έχει 8 διαφορετικούς σκόρερ! Κόντρα στην Πλζεν, τρεις: Γκιλιέρμε, Γκερέρο, Σεμέδο (και αυτογκόλ ο Ρέζνικ, δεν πιάνεται). Κόντρα στην Κράσνονταρ άλλοι δύο νέοι: Ραντζέλοβιτς (Χ2) και Ποντένσε (και 1 ο Γκερέρο, αλλά σκόραρε και με Πλζεν). Κόντρα στον Βόλο, άλλοι τρεις διαφορετικοί: Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Σουντανί (και από 1 οι Γκερέρο και Γκιλιέρμε).

Συνολικά, λοιπόν, σε τρία ματς, με 13 γκολ, σκόραραν οι εξής 8 παίκτες: Γκιλιέρμε, Γκερέρο, Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς, Ποντένσε, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Σουντανί. Εκεί όπου το σκορ ανοίγει, υπάρχει ερυθρόλευκη… πολυφωνία, στο σκοράρισμα!

Διαβάστε επίσης

MVP ο Σον (pic)

MVP ο Σον (pic)

O Κορεάτης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Τότεναμ, στο 4-0 επί της Κρίσταλ Πάλας.