Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μεγάλη ομάδα με δύσκολη έδρα ο Ολυμπιακός»

«Μεγάλη ομάδα με δύσκολη έδρα ο Ολυμπιακός»
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:55

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, τον κόσμο του, αλλά και τον Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Ούγκο Γιορίς.

Ο τερματοφύλακας της Τότεναμ υποστήριξε ότι όλοι γνωρίζουν τον Ολυμπιακός, καθώς είναι μεγάλη ομάδα, ενώ επισήμανε ότι είναι πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να ξεκινά το Champions League σε ένα γήπεδο, όπως αυτό του «Γ. Καραϊσκάκης».

Τέλος, αποθέωσε τον συμπατριώτη του Βαλμπουενά, υπογραμμίζοντας ότι είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα, καθοριστικός στο παιχνίδι των Πειραιωτών…

Αναλυτικά...

Για τα όσα ξέρει για την έδρα του Ολυμπιακού και ομάδες που έχασαν όπως η Ατλέτικο:

«Φυσικά. Όλοι ξέρουμε τον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη ομάδα με ιστορία. Περιμένουμε ένα σκληρό και δυνατό ματς και μία δύσκολη έδρα. Δεν είναι το πιο εύκολο μέρος να έρχεται κάποιος να παίξει στην πρεμιέρα. Ερχόμαστε εδώ με ταπεινότητα και για να αρχίσουμε την διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για τον Βαλμπουενά:

«Ναι φυσικά. Έχουμε μοιραστεί αρκετά ματς στην Εθνική. Έχουμε βρεθεί αντίπαλοι στο γαλλικό πρωτάθλημα. Είναι πολύ ποιοτικός και θα δώσει μεγάλη εμπειρία στον Ολυμπιακό. Ήξερα ότι έπαιζε Ρωσία, Τουρκία και τώρα στην Ελλάδα. Έχει μεγάλη ποιότητα και όπου και να έπαιξε ήταν καθοριστικός και επιδραστικός για την ομάδα του».

Διαβάστε επίσης

Στο Ναό η Τότεναμ! (pic)

Στο Ναό η Τότεναμ! (pic)

Έφτασε στο «Γ. Καραϊσκάκης» η αποστολή της Τότεναμ, κάνοντας και σχετική ανάρτηση στα social media.