Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ναός θα «μιλήσει» όπως τόσες και τόσες φορές!

Ο Ναός θα «μιλήσει» όπως τόσες και τόσες φορές!
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 - 00:25

Ραντεβού με την ιστορία έχει για μία ακόμη φορά ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιστρέφει στους ομίλους του Champions League, αντιμετωπίζοντας στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης την περυσινή φιναλίστ, Τότεναμ.

Σε μία πολύ μεγάλη και συνάμα εξαιρετικά δύσκολη αναμέτρηση, κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ο Θρύλος, όμως, στο Ναό του έχει αποδείξει τόσες και τόσες φορές ότι μπορεί να «λυγίσει» οποιονδήποτε αντίπαλο. Το έχει πράξει στο παρελθόν κόντρα σε ομάδες μεγαθήρια, όπως η Ατλέτικο και η Ρεάλ Μαδρίτης, η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ, η Γιουβέντους, η Λυών και πολλές ακόμη.

Με όλους στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο να είναι αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι έχουν για να μπορέσουν με τη βοήθεια του κόσμους τους να γράψουν άλλη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Οι καλύτεροι του κόσμου είναι πανέτοιμοι από την μεριά τους να αφήσουν και πάλι άφωνη όλη την Ευρώπη, αποτελώντας τον 12ο παίκτη του Θρύλου, δίνοντας ώθηση με τη δυνατή τους φωνή στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.

Διαβάστε επίσης

Δεν βλέπουν την ώρα...

Δεν βλέπουν την ώρα...

Ομάδα και κόσμος περιμένουν πώς και πώς την μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ για τους ομίλους του Champions League.

«Έτοιμοι! Πάμε Ολυμπιακέ» (pic)

«Έτοιμοι! Πάμε Ολυμπιακέ» (pic)

Το μήνυμα του Γιασίν Μεριά για το ματς του Θρύλου κόντρα στην Τότεναμ, το πρώτο για τους ομίλους του φετινού Champions League...

«Τρέμουν» τον Βαλμπουενά!

«Τρέμουν» τον Βαλμπουενά!

Οι Άγγλοι ξεχωρίζουν τον Γάλλο άσο του Θρύλου, θεωρώντας τον ως τον πιο επικίνδυνο από τους «ερυθρόλευκους» για το ματς με την Τότεναμ.