Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βασικός ο Σεμέδο, προβάδισμα Γκερέρο για ενδεκάδα!

Βασικός ο Σεμέδο, προβάδισμα Γκερέρο για ενδεκάδα!
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 - 11:30

Στη «μάχη» της φάσης των ομίλων του φετινού Champions League ρίχνεται απόψε, Τετάρτη βράδυ (18/9, 19:55) ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τότεναμ, για την πρώτη αγωνιστική!

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι για την υπέρβαση κόντρα στην αγγλική ομάδα. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει έτοιμο το σχέδιο!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ρούμπεν Σεμέδο αναμένεται να ξεκινήσει βασικός απόψε. Με τον Πορτογάλο στόπερ να είναι καλά και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα σε αυτό το δύσκολο ευρωπαϊκό ματς!

Με τον Ζοσέ Σα να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, τον Μεριά δίπλα στον Σεμέδο και τους Ομάρ και Τσιμίκα στο δεξί και αριστερό αμυντικό άκρο, αντίστοιχα. Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκης στον άξονα, με τον Βαλμπουενά μπροστά τους, Μασούρας και Ποντένσε στα εξτρέμ και Γκερέρο στην επίθεση. Ο Ισπανός επιθετικός δείχνει να έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Ελ Αραμπί...

Διαβάστε επίσης

Εδώ που λύγισαν τόσοι άλλοι!

Εδώ που λύγισαν τόσοι άλλοι!

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» των ομίλων του Champions League, αντιμετωπίζοντας απόψε (18/9, LIVE στις 19:55 στο gavros.gr/CS2) την παντοδύναμη Τότεναμ στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», για την πρώτη αγωνιστική!